Homepage  / Vedete româneşti

Ce greșeală a făcut Anca Serea în direct, la TV. Adrian Sînă i-a atras imediat atenția

Ce greșeală a făcut Anca Serea în direct, la TV. Adrian Sînă i-a atras imediat atenția
6

de Roxana Mirea,

Recent, Anca Serea și Adrian Sînă au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. În cadrul emisiunii, Anca Serea a făcut o gafă, iar soțul ei i-a atras atenția în direct, la TV. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani, însă prezentatoare TV nu și-a adus aminte care a fost data nunții.

Anca Serea, gafă la TV

Anca Serea și Adrian Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt căsătoriți de 11 ani. Căsnicia lor este un exemplu pentru mulți. Recent, Anca Serea și Adrian Sînă au fost invitați în emisiunea „La Măruță”, unde prezentatoarea TV a făcut o gafă, iar soțul ei i-a atras imediat atenția.

Se pare că Anca Serea nu ține minte ziua exactă când ea și Adrian Sînă s-au căsătorit. Este pentru a doua oară când Anca face această greșeală la TV.

Cred că în noiembrie pe 18”, a răspuns Anca Serea când a fost întrebată pe ce dată s-au căsătorit ea și soțul său, potrivit libertatea.ro.

„Nu. În noiembrie, dar nu pe 18. Pe 6 am avut cununie și pe 8 am avut nunta”, i-a răspuns Adi Sînă. El spusese înainte că este convins că Anca nu știe care este data exactă.

În plus, Adrian Sînă și-a amintiti și cum a fost Anca Serea îmbrăcată la prima lor întâlnire, dar și pe ce dată s-a întâmplat.

Datele importante, care chiar contrează în viața mea, rămân veșnic întipărite”, a adăugat el.

Ce-greseala-a-facut-Anca-Serea-in-direct-la-TV.-Adrian-Sina-i-a-atras-imediat-atentia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Anca Serea, despre secretul relației cu Adrian Sînă

La un moment dat, Anca Serea a spus care este secretul relației ei cu Adrian Sînă.

„Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel ne plafonăm, ne plictisim… Pentru mine e foarte important să mă țină în priză și să știe ce să facă. E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată. Găsim tot timpul să facem ceva împreună, sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori.

Noi suntem foarte diferiți, suntem structurați diferit și ne completăm foarte bine, ăsta cred că e un secret. În rest nu gândim la fel sub nicio formă. Numitorul comun sunt familia și copiii, dar nu e simplu deloc. Încă mai există atracție, avem 11 ani împreună, suntem foarte bine. Avem perioade și perioade, dar în general suntem ok. Ne-am maturizat, avem și o vârstă, el face 45. Una e la 25-30, alta e acum”, a declarat Anca Serea, în urmă cu câteva luni.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton