Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce hotărâre a luat Alessia, fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase, imediat după ce a luat Bac-ul

Ce hotărâre a luat Alessia, fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase, imediat după ce a luat Bac-ul

de Redactia Tvmania

Amalia și Ilie Năstase au motive de bucurie. Fiica lor cea mare, Alessia, a susținut Bac-ul săptămâna trecută, luni a primit rezultatele finale, iar acum se bucură cu toții de reușita sa. Tânăra a plecat deja din România, scrie libertatea.ro.

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a trecut prin mari emoții pentru fiica ei cea mare, Alessia, care a susținut Bacalaureatul anul acesta. Alessia a promovat.

„Am plâns de fericire astăzi pentru iubita mea, Alessia Năstase. Suntem enorm de mândri de tine pentru că ai reușit să arăți o mică parte din sufletul tău frumos și ai impresionat pe toată lumea arătând că un suflet timid de adolescent poate să aibă o forță extraordinară atunci când se exprimă prin artă.

Aș vrea să te vezi prin ochii noștri, cei care te iubim, și să vezi ce putere ai și cât de frumoasă ești.

Îți mulțumește mama pentru tot ce ești!”, a fost mesajul postat de Amalia recent, transmite click.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Alessia Nastase (@alessianastase)

Până acum, nu s-au aflat notele obținute de Alessia Năstase la Bac, dar nici ce planuri de viitor are tânăra. Singura certitudine este că a părăsit România: a plecat în Spania, la Barcelona. Nu a dezvăluit dacă acolo va studia sau este într-o simplă vacanță. Alessia a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini din Barcelona.

Se știe că Alessia Năstase e pasionată de artă.

„De când eram mică am început să fac cursuri cu un profesor de vreo două-trei ori pe săptămână. Atunci am început să experimentez destul de mult cât să-mi dau seama că-mi place”, spunea ea într-un interviu pentru life.ro.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton