Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles înainte să se întoarcă acasă, în California. Soția Prințului Harry a făcut „o mișcare curajoasă”

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles înainte să se întoarcă acasă, în California. Soția Prințului Harry a făcut „o mișcare curajoasă”
11

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle au zburat înapoi în California, după o perioadă prelungită de doliu pentru moartea reginei Elisabeta a II-a în Marea Britanie, scrie Page Six.

Ducele și ducesa de Sussex au părăsit marți țara natală, la o zi după ce au participat la slujba de înmormântare a regretatului monarh. Înainte de plecarea spre California, Meghan Markle a făcut o „mișcare foarte curajoasă”. Mai precis, Meghan Markle a cerut să aibă o conversație privată cu Regele Charles al III-lea. Aceasta își dorea să clarifice lucrurile petrecute de când ea și Harry s-au mutat în SUA, în 2020.

În cele din urmă, se pare că actrița din „Suits/Costume” nu a reușit să aibă conversația „unu la unu” cu regele Charles al III-lea pe care ar fi cerut-o înainte de a părăsi țara.

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles înainte să se întoarcă acasă, în California. Soția Prințului Harry a făcut „o mișcare curajoasă”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cu cine au rămas copiii Prințului Harry

Cuplul locuiește în Montecito împreună cu copiii lor, fiul Archie, în vârstă de 3 ani, și fiica Lilibet, în vârstă de 1 an, ambii rămași la mama lui Markle, Doria Ragland.

Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, s-au mutat în orașul de coastă după ce au renunțat la îndatoririle lor regale în 2020.

Toți ochii au fost ațintiți asupra celor doi în timpul recentei lor vizite în Anglia, unde s-au reîntâlnit cu fratele mai mare al lui Harry, prințul William, și cu soția lui William, Kate Middleton.

Cei patru au avut o serie de interacțiuni tensionate, de la priviri glaciale în public până la aranjarea separată a locurilor la funeraliile de stat ale regretatei regine, luni.

Cum l-a sprijinit Meghan Markle pe Prințul Harry în timpul vizitei în Marea Britanie

În tot acest timp, Markle a părut să îi arate soțului ei „un sprijin tăcut”, a declarat în exclusivitate pentru Page Six expertul în limbajul trupului și autorul Judi James.

„Cea mai bună descriere a limbajului corporal al lui Meghan la înmormântare a fost „discret””, a spus ea despre gazda podcastului „Archetypes”.

„Ea părea să ofere o continuare a acelui sprijin tăcut soțului ei, în timp ce stătea și mergea cu o privire de demnitate, nuanțată de tristețe.”

În timp ce Markle a fost fotografiată cu ochii înlăcrimați în timpul înmormântării bunicii lui Harry, Regina Elisabeta a II-a, James a exprimat că Harry părea la fel de distrus de pierderea bunicii sale iubite.

„Mergând alături, dar la o distanță mare de fratele său, sprâncenele sale încrețite și clipitul rapid sugerau debutul lacrimilor”, a notat James.

„Când a privit sicriul fiind descărcat, a văzut cum își strângea buzele, cum se legăna dintr-o parte în alta și cum își rotea umerii, ceea ce sugerează că se pregătea emoțional.”

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după o domnie istorică de 70 de ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton