Homepage  / Vedete româneşti

Ce i-a pus Anamaria Prodan pe avocații ei să investigheze. Ce i-a făcut Reghe. „Mi se pare cumplit. E o trădare urâtă”

Ce i-a pus Anamaria Prodan pe avocații ei să investigheze. Ce i-a făcut Reghe. „Mi se pare cumplit. E o trădare urâtă”
9

de Roxana Mirea,

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. În presă, au apărut informații potrivit cărora antrenorul ar fi blocat accesul familiei la conturile din Dubai. Ce a spus Anamaria prodan despre această situație.

Anamaria Prodan: „E o trădare urâtă”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Impresara a plecat la Dubai, acolo unde a primit un premiu, luni seară, la Gala „ISucces Internațional”, la celebrul La Perle. În prezent, Reghe locuiește în Craiova, cu noua parteneră, însărcinată în trei luni, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au de împărțit o avere impresionantă și impresara a spus, la un moment dat, că soțul ei și-a luat o parte din această avere fără a cere acordul. Acum, au apărut zvonuri protrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar fi blocat accesul familiei la conturile din Dubai.

135540978_1396848977318953_7828415751938348110_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Anamaria Prodan a mărturisit că avocații ei vor merge pe firul poveștii și vor afla adevărul.

Avocații mei vor merge pe firul acestei povești. Mi se pare cumplit. Este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan. Nu vreau să cobor în acestă mocirlă. Dacă Laurențiu a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă. E o trădare urâtă, iar trădătorii se știe cum sfârșesc. Pentru mine, capul plecat sabia îl taie primul. Eu o duc bine, sunt fericită. Mai am un apartament aici, la Dubai. Vreau să înmulțesc averea lăsată de mama mea, am investit un milion de euro în criptomonede”, a declarat Anamaria, pentru Click!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton