Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce i-a spus Bebe Cotimanis fiicei sale vitrege înainte de a pleca la Survivor România 2023. Cum o susține pe Ada Dumitru

Ce i-a spus Bebe Cotimanis fiicei sale vitrege înainte de a pleca la Survivor România 2023. Cum o susține pe Ada Dumitru
7

de Andra Stana,

Ada Dumitru, fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis, se numără printre concurenții de la Survivor România 2023. Constantin Cotimanis a vorbit despre experiența de a-și vedea fiica la TV. Cum o susține actorul pe Faimoasa Ada Dumitru.

Bebe Cotimanis a vorbit recent despre cum e să își urmărească fiica lui vitregă pe traseele din Republica Dominicană.

Eu și soția mea ne hârjonim și mai puternic pentru că Ada noastră, Ada Dumitru este concurentă la Survivor. Stăm și ne uităm… ce Champions League, ce chestii de astea. Să vezi când o ia Ada prin noroaie. Aoleu, aoleu ce nenorocire e! Când câștigă Ada urlăm de parcă a dat Steaua gol. Parcă este cel mai frumos gol dat de Messi, alea două puncte câștigate de Ada.

„I-am dat un sfat, să nu intre în scandaluri”

Ne apucăm să o votăm pentru că a intrat la baraj, ca să zic așa. Asta este ca o piesă pe care o trăim de trei ori pe săptămână. Luni, marți și miercuri așteptăm liga noastră de suflet care este Ada”, a declarat Constantin Cotimanis pentru Fanatik.

I-am dat un sfat, să nu intre în scandaluri. Iar unitatea de măsură atunci când câștigă, ca și atunci când pierde, să nu fie orgoliul. Pentru că diferența dintre a pierde și a câștiga în viață, dar și într-un concurs oarecare uneori este de o zecime de secundă. O fracțiune de secundă. Și, diferența dintre tine ca învingător și cel care este învins este minimă.

I-am zis și să respecte tristețea celorlalți. Aproape, nu știu dacă aș fi în stare, că eu am o vârstă acum, să mă bucur atât de tare când aș câștiga. Ca să nu-i deranjez pe ceilalți. Dar în niciun caz nu aș intra în niciun conflict cu ei și să mă apuc să-mi bat joc de ei că v-am făcut, că v-am tras-o. Pentru că, în următoarea fază te împiedici și ți-a tras-o Cel de Sus de nu vezi, pentru că ți-ai bătut joc de creația Lui, de seamănul tău”, a mai spus Bebe Cotimanis.

ada-dumitru-survivor-romania-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine este Ada Dumitru din echipa Faimoșilor, de la Survivor România 2023

Ada Dumitru se numără printre cei 12 Faimoși care au acceptat să plece în aventura vieții lor la „Survivor România” 2023, de la Pro TV. Actrița are o activitate bogată în teatrul românesc și a colaborat și cu regizori străini. 

Fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis a absolvit, în anul 2017, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București, dar debutul actoricesc l-a avut la vârsta de 15 ani.

În 2019, Ada a urmat, la Berlin, atelierul de creație de personaj condus de Susan Batson, care a fost profesoara de actorie a lui Nicole Kidman. Ada este actriță la Teatrul Alexandru Davila din Pitești.

De asemenea, actrița a colaborat și cu regizori străini și a jucat în serialele de televiziune „Three Knee Deep” și „The Pact”, pe lângă activitatea ei bogată în teatrul românesc, potrivit protv.ro. Ada Dumitru a lucrat timp de 5 luni ca asistent de regie pentru Tim Burton, care a regizat serialul „Wednesday” și a jucat în serialul „La Oraș”, difuzat de VOYO, interpretând rolul lui Britney.

„Bebe tot cu «să nu înjuri!» m-a luat”

Mama Adei Dumitru este Iulia Dumitru, iar tatăl vitreg e actorul Bebe Cotimanis, care are o relație de ani cu mama ei, dar nu s-au căsătorit încă. Despre relația dintre cei doi, dar și sfaturile pe care le-a primit de la părinți înainte de Survivor România 2023, Ada Dumitru a vorbit într-un interviu oferit Pro TV.

Eu sunt mai din mahala! Dacă îmi ies din pepeni, fac urât. Fac urât dacă mi se pune pata. Mama mi-a zis să nu înjur, să nu vorbesc urât că lumea de la televizor nu știe că eu sunt o fată educată.

Bebe tot cu «să nu înjuri!» m-a luat. E un soi de relație tată-fiică, uneori îmi mai scapă câte un «tata» pentru că el e foarte patern, foarte atent. În același timp e și o prietenie între mine și Bebe, suntem foarte similari, ne înțelegem foarte bine”, a spus Ada Dumitru cu privire la sfaturile primite înainte de a pleca în junglă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton