Homepage  / Vedete româneşti

Ce i-a spus Sorin Bontea lui Răzvan Fodor despre soția lui, Irina: „Nu înțeleg care e treaba la tine”

Ce i-a spus Sorin Bontea lui Răzvan Fodor despre soția lui, Irina: „Nu înțeleg care e treaba la tine”
12

de Roxana Mirea,

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Irina Fodor se află în Grecia, acolo unde se filmează „Chef fără limite”, noul show culinar și de aventură de la Antena 1. Pe Sorin Bontea și pe Răzvan Fodor îi leagă o frumoasă prietenie. Celebrul bucătar a făcut glume pe seama artistului. S-a filmat alături de Irina Fodor și l-a „compătimit” pe Răzvan Fodor. Răspunsul acestuia nu s-a lăsat așteptat.

Sorin Bontea s-a filmat alături de Irina Fodor

Un nou show culinar stă să înceapă la Antena 1. În prim-plan vor fi tot Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, iar prezentatoarea emisiunii va fi Irina Fodor. Filmările se desfășoară în Grecia, drept urmare Răzvan Fodor a rămas acasă, pe când soția lui și-a făcut din nou bagajele la puțin timp după ce se întorsese de la Asia Express.

Cu toții știm că pe Răzvan Fodor și Sorin Bontea îi leagă o frumoasă relație de prietenie. Cei doi participat împreună la Asia Express și au și câștigat. Recent, Sorin Bontea s-a filmat alături de Irina Fodor și a făcut glume pe seama lui Răzvan. Celebrul bucătar a publicat totul pe Instagram. În glumă, acesta i-a spus prietenului său că Irina mănână și bea mult și că a cheltuit toți banii, dând dedicații.

94316514_821946158295437_7924721168503151498_n-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce i-a spus Sorin Bontea lui Răzvan Fodor despre Irina

Auzi mă, băiatul meu, frate, mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic. Nu înțeleg care e treaba la tine. Cheltuie și banii. Vezi că a dat, Răzvane, băiatul meu, dedicații pe la lăutari pe aici. A dat toți banii pe la țambalașii aceștia pe aici și a strigat așa pentru Răzvănel, fără număr, pentru Țuca, pentru Țucu, nu știu, n-am înțeles”, a spus Sorin Bontea pe Instagram.

În tot acest timp, Irina Fodor se amuza foarte tare, știind că totul este o glumă și având simțul umorului.

Răspunsul lui Răzvan Fodor nu a întârziat să apară. „… știu Sorine, nu-i combinație cu d-astea și o doare și mijlocu…”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram, amuzându-se și el, cu siguranță, de filmarea publicată de Sorin Bontea la Insta Story.

Show-ul „Chefi fără limite” se filmează în Grecia

Spre deosebire de „Chefi la cuțite”, format care s-a filmat în România, emisiunea „Chefi fără limite” are un decor diferit. Grecia a fost țara aleasă pentru a găzdui filmările noului format. Astfel, potrivit Antena 1, filmările se vor desfășura în insulele Chios, Lesbos, Corfu, Creta și Naxos. În cadrul „Chefi fără limite”, Irina Fodor și co-prezentatorul ei vor povesti, în detaliu, despre specificul locului, dar și despre preparatele și ingredientele locale, din Grecia.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite’. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a spus Irina Fodor pentru a1.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton