Homepage  / Televiziune

Ce idei de afaceri i-au convins pe lei la „Imperiul Leilor”, 4 mai 2022. Ce sumă imensă au investit

Ce idei de afaceri i-au convins pe lei la „Imperiul Leilor”, 4 mai 2022. Ce sumă imensă au investit
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor” 2022 a fost difuzată aseară, 4 mai, la pro TV. Leii au investit 500.000 de euro în idei și afaceri cu potențial. Iată care sunt concurenții care i-au convins pe cei cinci jurați să investească în afacerile lor.

Imperiul Leilor, 4 mai 2022 – Cine i-a convins pe lei să investească

Aseară, 4 mai, leii au arătat deschidere la „Imperiul Leilor” 2022 pentru antreprenorii care cred în visul lor și pentru ideile de business care merită susținere financiară. Lupta a fost strânsă, însă unii dintre cei care au reușit să stea față-n față cu cei cinci investitori au plecat acasă cu finanțarea mult visată.

Ianka Pârcălab și partenerul ei le-au dat mari emoții leilor. În ciuda tuturor detaliilor pe care le-au oferit despre businessul ei cu fructe uscate, unii dintre investitorii au concluzionat că felul în care a fost prezentată oferta a fost greșit și nu au reușit să convingă: ”Din punctul meu de vedere sunteți complet netransparenți. Nu sunteți partenerii cu care m-aș fi asociat!”, le-a spus Dan Șucu. Cristina Bâtlan este cea care și-a asumat riscul de a dezvolta în România această afacere, impunând o serie de condiții, iar dacă ele vor fi îndeplinite, le va oferi 250.000 de euro pentru 30% din acțiuni.

Ianka-Parcalab-Imperiul-Leilor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Nu pot să mă abțin să nu fac propuneri unui business eco”

Eduard Fariseu a găsit soluția prin care putem încălzi locuința fără a tăia copacii: brichete și peleți din rumeguș ecologic. Propunerea lui pentru lei a fost: investiție de 250.000 de euro pentru 25% din companie. „Nu pot să mă abțin să nu fac propuneri unui business eco”, i-a spus Cristina Bâtlan. După o rundă intensă de lupte între lei, Eduard a bătut palma cu Dr. Wargha Enayati și Cristina Bâtlan și vor deveni parteneri pentru suma și procentele cerute inițial.

Eduard-Feriseu-si-tatal-lui-Imperiul-LeilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 5

Porțile Imperiului se vor redeschide și miercurea viitoare, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul este disponibil, în avans, pe VOYO. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton