Homepage  / Vedete româneşti

Ce îi reproșează Monica Davidescu lui Aurelian Temișan: „A venit la un concert și mi-a zis…”

Ce îi reproșează Monica Davidescu lui Aurelian Temișan: „A venit la un concert și mi-a zis...”
9

de Roxana Mirea,

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt căsătoriți de 25 de ani și se iubesc la fel ca în prima zi. Chiar și așa, asta nu înseamnă că micile certuri nu există, ca în orice cuplu, de altfel. Aurelian Temișan a recunoscut că soția lui îl mai critică, lucru pe care îl face și el. Totuși, micile reproșuri sunt benefice relației lor.

Aurelian Temișan, despre căsnicia lui

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de 26 de ani și căsătoriți de 25. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și par că au găsit rețeta succesului pentru o căsnicie fericită și de durată. Ei bine, să nu vă gândiți că nu au și ei parte de micile certuri pe care orice cuplu le experimentează.

Aurelian Temișan a declarat că el și Monica Davidescu se completează perfect și astfel în relația lor există echilibru, dar și chimie. În plus, faptul că lucrează în lumi artistice diferite i-a ajutat.

Ce-i lipsește unuia are celălalt și normal că există un echilibru și o chimie. De 26 de ani, de când suntem împreună, cred că am demonstrat asta cu vârf și îndesat. Foarte mulți și-au pierdut direcția lucrând în același domeniu. (…) Cred că faptul că noi avem culoare diferită ne-a făcut să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne susținem atunci când ne e greu”, a spus Aurelian Temișan, la Antena Stars.

195063733_1977665972395708_3250981434492008159_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce reproșuri își fac Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidescu își mai fac reproșuri unul altuia, însă criticile sunt constructive pentru ei. Artistul este de părere că aceste mici reproșuri fac relația lor să funcționeze.

Nu spun că am venit cu idei geniale spunându-i ”Monica, vezi că rolul ăla nu-ți iese pentru că și eu așa face așa”. I-am spus de câteva ori și a spus: ”Ok, lasă-mă să rumeg informația, să văd ce e bun din ce mi-ai zis”. Niciodată n-a zis ”Auzi, știi ce, tu nu ești actor, nu te băga!”. Sau, a venit la un concert de-al meu și mi-a zis: ”Vezi că uneori ai tendința să vorbești mai mult decât cânți”. Când mi-a zis asta, eu nu am zis: ”Știi ceva, tu nu cânți, nu te băga”. Am zis ”Ok, o să am grijă data viitoare”. Poate că toate aceste mici reproșuri, care sunt constructive, au făcut și fac ca noi să mergem mai departe”, a mai dezvăluit Aurelian Temișan.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton