Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce îi strigă fanii pe stradă lui Mihai Rait, Dorel din „Las Fierbinți”. Sezonul nou începe curând la Pro TV. EXCLUSIV

Ce îi strigă fanii pe stradă lui Mihai Rait, Dorel din „Las Fierbinți”. Sezonul nou începe curând la Pro TV. EXCLUSIV
4

de Cătălina Matei,

Simpaticii locuitori din „Las Fierbinți” revin la Pro TV cu un nou sezon și aventuri pe măsură de miercuri, 7 septembrie, de la ora 20.30. Printre protagoniști se regăsește și Mihai Rait, interpretul lui Dorel, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului „Las Fierbinți”. Mai departe, actorul vorbește despre relația cu fanii și cum reacționează aceștia când îl văd pe stradă.

De 10 ani încoace, îl interpretezi pe Dorel în „Las Fierbinți”… deja e marcă înregistrată! Ce te mai surprinde la acest personaj?

Personajul Dorel reușește să mă surprindă de fiecare dată, mai ales naivitatea și seriozitatea cu care el tratează fiecare „combinație” reușită sau nu (de obicei, nu prea îi iese mare lucru).

Mihai RaitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Lumea te identifică cu Dorel. Care au fost cele mai haioase reacții pe care le-ai primit de la cei care te-au recunoscut pe stradă sau în magazine?

Abordarea este aproape de fiecare dată cam la fel, oamenii nu fac tot timpul diferența între personaj și actor și mă strigă Dorel sau folosesc replici din serial cum ar fi „Jaaaponiaaa” sau „Costineeești, mâinili în aer”! Asta a devenit pentru mulți o formă de salut, iar lucrul ăsta nu mă deranjază, chiar mă bucur că am reușit să îi las cu ceva în minte.

Dincolo de „Las Fierbinți”, în ce alte proiecte mai ești implicat?

Dacă vorbim de alte seriale sau de teatru, ăsta e cam singurul proiect deorece timpul nu îmi permite să mă înham și la altceva, dar mai fac stand-up comedy alături de Bobo, Costi și Văncică și mai activez într-un spectacol de improvizație pe care sper să îl reluăm curând.

Când începe „Las Fierbinți” 2022

Miercuri, 7 septembrie, vom trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi, ne vom delecta cu umorul, autoironia și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial. „Las Fierbinți” va fi pe Pro TV miercurea și joia, de la ora 20.30.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton