Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce îl enerva pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu. Detalii noi din relația celor doi. „De câte ori eu povesteam ceva tare acasă…”

Ce îl enerva pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu. Detalii noi din relația celor doi. „De câte ori eu povesteam ceva tare acasă...”

de Andra Stana,

Dani Oțil a încercat să păstreze discreția cu privire la relațiile sale amoroase. Astăzi, prezentatorul de la Antena 1 este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, cea care i-a dăruit un fiu. De curând, acesta a povestit noi amănunte despre relația lui cu Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil, despre ce îl deranja la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu timp de cinci ani. După despărțirea lor, ea a plecat din România și s-a stabilit în Monaco și a început o relație cu Felix Baumgartner. Între timp, Dani Oțil s-a concentrat asupra vieții profesionale, dar și personale.

Prezentatorul de la „Neatza!” a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite: „Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun.”, mărturisea în urmă cu ceva timp Dani Oțil.

Noi amănunte despre relația lui cu Mihaela Rădulescu, în podcastul lui Speak

Invitat în podcastul lui Speak de pe YouTube, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a mărturisit că între el și Mihaela Rădulescu a existat o anumită competivitate pe vremea când formau un cuplu, scrie libertatea.ro.

Mai precis, a explicat Dani, în momentul când el bifa un succes, ea nu-l felicita. Din contră, spunea că și ea făcuse acel lucru cu ceva timp înainte.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea: «Păi, asta am făcut eu acum zece ani». Și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: «Bă, tu știi că eu m-am dat de pe tiroliană de pe stâlpul…» și ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare». Eu m-am simțit super de c****”, a spus Dani Oțil, pe YouTube, ca invitat în emisiunea online a lui Speak.

Dani și Mihaela, un cuplu divorțul ei de Elan Schwartzenberg

Mihaela şi Dani au fost împreună aproape cinci ani. Relația lor a început în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, Elan Schwartzenberg. Între cei doi era o diferență de vârstă de 11 ani, iar asta a dus la speculații constante referitoare la iminenta lor despărțire.

Sursa foto: Instagram, arhivă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton