Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce imagine a postat Lidia Buble imediat după ce a revenit de la filmările „Asia Express”. „V-am lipsit?”

Ce imagine a postat Lidia Buble imediat după ce a revenit de la filmările „Asia Express”. „V-am lipsit?”
6

de Redactia Tvmania

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Asia Express”, intitulat „Drumul împăraților”, s-au încheiat recent, astfel că vedetele au revenit în România după mai bine de o lună petrecută pe meleaguri străine. Lidia Buble a postat prima imagine și mesaj, după ce a ajuns acasă.

Astfel, imediat după ce a putut să intre în posesia telefonului și a paginii sale de socializare, Lidia Buble a făcut o fotografie pe care a postat-o online. Pentru fanii ei, artista a avut și un mesaj, scrie libertatea.ro.

„Iubirileee meleeeeeee❤️?? S-a întors mama voastrăăă??? Ce faceți voooi? V-am lipsit?”, a scris Lidia în dreptul imaginii.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble a participat la „Asia Express” alături de sora ei, Estera.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea.

Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, înainte de a pleca la Asia Express.

Lidia Buble si Estera, concurente la Asia Express 2021 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Și Alexandra Ungureanu a avut un mesaj pentru fani la întoarcerea în România

Pe lângă Lidia Buble, și Alexandra Ungureanu a avut un mesaj de transmis fanilor imediat după revenirea în România, scrie libertatea.ro.

„Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o megaprovocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa.

La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă. Ne vedem la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia”, a scris Alexandra Ungureanu pe Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton