Homepage  / Vedete străine

Ce impact puternic a avut asupra lui Zoë Kravitz divorțul de Karl Glusman. „Este o întrebare incomodă”

Ce impact puternic a avut asupra lui Zoë Kravitz divorțul de Karl Glusman. „Este o întrebare incomodă”
7

de Roxana Mirea,

Zoë Kravitz a fost căsătorită pentru puțin timp cu Karl Glusman. Actrița din „Batman” a intentat divorțul în ianuarie 2021, iar acesta a fost finalizat în luna august a aceluiași an. Acum, Zoë Kravitz a dezvăluit că a rămas cu un fel de traumă și o serie de întrebări despre ea, după divorț.

Zoë Kravitz nu știe dacă mai vrea copii, după divorțul de Karl Glusman

Zoë Kravitz nu este sigură dacă mai vrea să se căsătorească și să aibă copii după divorțul ei de Karl Glusman. „Pur și simplu am învățat să mă gândesc la cine sunt și ce vreau”, a declarat actrița pentru GQ despre divorțul lor din 2021, care a venit la 18 luni după ce s-au căsătorit.

Poți să întâlnești pe cineva care este uimitor și vrea să se căsătorească cu tine, și nu este nimic în neregulă cu asta”, a adăugat actrița, în vârstă de 33 de ani. „Dacă nu e nimic în neregulă, atunci de ce nu ai face-o? Îl iubești și asta e ceea ce faci.”

People à la soirée amfAR au Cipriani’s Wall Street à New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Zoë Kravitz a dezvăluit că de atunci și-a pus „o întrebare dificilă” și „incomodă” cu privire la viitorul ei. „Poate că nu-mi doresc ceea ce ar trebui să-mi doresc, o căsătorie, copii, nimic din toate acestea. Nu știu dacă îmi doresc asta vreodată”, a spus ea. „Este o întrebare incomodă, mai ales pentru o femeie care își pune această întrebare.”

Deși Kravitz a găsit viața domestică „interesantă” din anumite puncte de vedere, ea „și-a dat seama că mai are încă multă viață de trăit”.

Actrița din „Batman” a explicat: „Am terminat să romanțez viața domestică. Este drăguț pentru un minut și apoi nu mai este”.

Zoë Kravitz are o relație cu Channing Tatum

Ea și Glusman, în vârstă de 34 de ani, au început să se întâlnească în 2016, logodindu-se doi ani mai târziu. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2019. Kravitz a intentat divorțul în ianuarie 2021, iar acesta a fost finalizat în luna august a aceluiași an.

Fiica Lisei Bonet și a lui Lenny Kravitz și-a numit despărțirea „tristă”, dar „frumoasă”, într-un interviu acordat în septembrie 2021 revistei Another. Ea a declarat pentru Elle în februarie că despărțirea a fost într-adevăr „mai puțin despre el și mai mult despre mine învățând cum să pun… întrebări”.

Acum, Zoë Kravitz are o relație cu Channing Tatum, care a fost căsătorit cu Jenna Dewan din 2009 până în 2019. El și Jenna au împreună o fiică, în vârstă de 9 ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton