Homepage  / Vedete româneşti

Ce intervenții estetice și-a făcut Maria Constantin. „Sunt la modă aceste proceduri. Trebuie să arăt bine”

Ce intervenții estetice și-a făcut Maria Constantin. „Sunt la modă aceste proceduri. Trebuie să arăt bine”
9

de Roxana Mirea,

Maria Constantin este o îndrăgită cântăreață de muzică poluară de la noi. Chiar dacă a trecut printr-un divorț, acum este fericită și împlinită în brațele lui Robert Stoica. Totuși, de la momentul divorțului și până acum, Maria Constantin a apelat și la intervenții estetice pentru a arăta exact așa cum își dorește.

Ce intervenții estetice și-a făcut Maria Constantin

Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a trecut prin mai multe intervenții estetice de-a lungul timpului. Sâni mai mari, buze mai pline, sprâncene arcuite și un trup ca tras prin inel.

Maria Constantin este deschisă spre noile tehnici de înfrumusețare. Luna aceasta, fanii ei au putut să o vadă cu noile îmbunătățiri la nivelul feței. Interpreta de muzică populară a apelat la o procedură de conturare a sprâncenelor și a buzelor. Ambele costă în jur de 4000 de lei.

Da, sunt la modă aceste proceduri și toate femeile cochete apelează la ele. Nu sunt intervenții ieșite din comun, ba din contra, unele sunt foarte uzuale. Mi le-am făcut pentru mine. E normal să arăt bine. Sunt femeie și trebuie să am grijă de mine. Acum nu mai am nevoie de make-up, poate doar fond de ten. Mi-am dorit sprâncene mai conturate, mai dese și o altă formă, iar prietena mea, Elisabeta Vlădescu, mi-a făcut cele mai frumoase sprâncene. Sunt mulțumită și de buze. Urmează să se vadă rezultatul în câteva zile, acum sunt puțin umflată”, a declarat artista pentru click.ro.

Ce-interventii-estetice-si-a-facut-Maria-Constantin-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Artista și-a pus silicoane și și-a reparat dantura

Maria Constantin și-a pus silicoane, în martie, anul trecut. Artista a optat pentru implanturi de 800 de mililitri.

„Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Domnul doctor Pascal Dameh a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine”, a povestit Maria Constantin anul trecut, după intervenție.

Pe de altă parte, vedeta a apelat de curând la un stomatolog cunoscut pentru mici intervenții de igienizare și albire a dinților.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton