Homepage  / Vedete româneşti

Ce își dorește Alex Velea cel mai mult pentru copiii lui. „Să fie inspirați în viață să…”

Ce își dorește Alex Velea cel mai mult pentru copiii lui. „Să fie inspirați în viață să...”
9

de Roxana Mirea,

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Recent, artistul a fost invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă. Aici, Alex Velea a spus ce își dorește pentru copiii lui, dar și pentru Maya, pe care o consideră fiica sa.

Ce își dorește Alex Velea pentru copiii lui

Alex Velea are doi copii cu Antonia. Artista mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano, pe care cântărețul o iubește ca și cum ar fi propriul lui copil. Recent, el a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit și despre copiii lui. Întrebat ce își dorește pentru copiii lui, Alex Velea a răspuns:

„Și pentru Dominic, și pentru Akim, și pentru Maia îmi doresc foarte mult să aibă o viață frumoasă, lipsită de griji, să le dea Dumnezeu puterea să aleagă, în situațiile dificile, partea luminoasă și adevărul. Să fie inspirați în viață să urmeze cariere care să îi reprezinte și să facă ceea ce fac cu plăcere.

Alex-velea-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Uite, noi facem ceea ce ne place și mi se pare mult mai ușor. Sunt oameni care muncesc mult, poate la fel de mult ca noi, dar fac ceea ce nu le place și atunci viața lor e tristă. Să stai atâtea ore să muncești într-un domeniu care nu te reprezintă, mi se pare muncă de Sisif. Mi se pare ceva și eronat în același timp, că nu ai fost în stare să schimbi asta sau să îți dorești măcar să schimbi asta și te complaci în treaba asta, dar înțeleg pentru că trebuie să faci bani să îți câștigi existența”, a declarat Alex Velea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton