Homepage  / Articole

Ce îşi doreşte Andreea Marin Bănică de la 2013

Ce îşi doreşte Andreea Marin Bănică de la 2013

de Redactia Tvmania

Decembrie este o lună plină pentru Andreea Marin Bănică. După ce şi-a sărbătorit fetiţa, pe Violeta, care a împlinit 5 ani pe 16 decembrie, vedeta se pregăteşte şi de alte petreceri.

“Pe 22 este ziua mea, pe 27 este Sfântul Ştefan şi avem doi Ştefani în familie, pe sora mea o cheamă Cristina, deci, de Crăciun, o aniversăm şi pe ea”, a povestit vedeta în emisiunea “De suflet” de la Pro TV Internaţional.

Întrebată ce cadouri îşi doreşte de Crăciun şi care ar fi cele 3 dorinţe pe care şi le-a pus pentru anul viitor, Andreea i-a mărturisit Danei Rogoz:

“De Crăciun îmi doresc pur şi simplu linişte şi să fiu cu cei dragi, pentru că lucrurile vin şi pleacă. Iar pentru 2013 nu am trei dorinţe, am una singură: aştept o mare schimbare în viaţa mea şi mi-o doresc. Nu spun mai mult deocamdată”.

Pe 18 decembrie, Andreea Marin a fost prezentă la un eveniment găzduit de Giulia Nahmany (care şi-a lansat un parfum şi o colecţie de bijuterii), la care au fost prezente numeroase vedete, printre care Cătălin Botezatu, Ada Condeescu, Ozana Barabancea, Anda Adam şi Oana Roman.

Vedeţi aici mai multe poze de la acest eveniment:

[imagebrowser id=1076]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton