Homepage  / Vedete româneşti

Ce își dorește Diana Munteanu în 2023? „Nu mă mai văd din nou mireasă, asta mi-e clar!”. EXCLUSIV

Ce își dorește Diana Munteanu în 2023? „Nu mă mai văd din nou mireasă, asta mi-e clar!”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Dacă 2022 a fost un an excelent pentru Diana Munteanu (44 de ani), prezentatoarea de la „SuperNeatza de weekend” de la Antena 1 se așteaptă ca 2023 să fie și mai spectaculos. Pe toate planurile, chiar dacă printre ele nu se regăsește și un nou mariaj…

Începutul unui nou an e un pretext bun pentru retrospective și liste cu dorințe. Cum ai încheiat tu 2022 și ce vrei de la 2023?

2022 a fost un an excelent pentru mine, pe toate planurile şi sper că şi 2023 să fie la fel! Nu mi doresc decât sănătate, să pot să le fac pe toate!

Și tot în această perioadă, multe dintre vedete pleacă în vacanțe, în locuri exotice. Pe tine te vedem deja la „locul de muncă”. Când ți-ai programat prima escapadă pe anul acesta?

Nu sunt genul care să planifice, nici vacante şi nici lucruri, în general. Le iau pe toate pas cu pas, cred că e mai bine aşa. Iubesc marea şi soarele, dar cred, totuşi, ca în vacanţa de Paşte fug cu David câteva zile. Nu ştim încă destinaţia, dar ne-am propus o mică escapadă.

Crezi în horoscop? Ai văzut deja ce ți-au pregătiţi astrele în 2023?

Ascult cu interes de fiecare dată zodia şi ascendentul, Săgetător cu ascendent în Scorpion… Şi, da, sunt multe aspecte de care, dacă am ţinut cont, au fost fix aşa! Colegele mele, Bianca Nutu şi Adina Moraru mi-au spus, în mare parte, la ce să mă aştept anul acesta, aşa că, vedem ce şi cum!

Apropo de astre… ce crezi tu, din tot ce ai experimentat până acum, că ți-a fost „scris în stele”?

Nu ştiu ce mi-a fost scris sau nu, dar pot spune că viaţa mi-a dat mai mult decât m-aş fi aşteptat vreodată şi că sunt recunoscătoare pentru toate experienţele de până acum. Şi cred, totodată, că nimic nu este întâmplător, că tot ceea ce am trăit este pentru că aşa trebuia să fie! Ca atare, cred că tot ce mi se întâmplă a fost cumva „scris în stele”! Curioasă sunt… ce urmează?!

Dar la capitolul „proiecte”, ce ți-ai notat tu acolo? Care sunt planurile tale pe plan profesional?

Profesional sunt fericită şi împlinită cu ceea ce fac! N-aş fi putut fi într-un loc mai bun şi mai fain decât în cel care sunt, cu o echipă şi colegi pe care-i admir şi cu care mă simt excelent! Nici nu cred că mai e nevoie să spun aici că mă refer la super gasca Super Neatza cu Răzvan şi Dani, care, apropos anul ăsta împlineşte chiar 15 ani.

Dar pe plan personal?

În plan personal nu-mi mai propun de multă vreme lucruri şi mă simt excelent! Nu cred că m-am simţit vreodată mai bine, sunt fericită şi mulţumită cu tot ceea ce am şi ce sunt. Şi prefer să las lucrurile să se întâmple de la sine şi sunt sigură că viaţa ne dă tuturor ceea ce avem nevoie şi mai puţin ceea ce câteodată ne dorim cu ardoare!

Care sunt cele mai mari provocări de când îl ai pe David?

Când ai un copil, provocările sunt în fiecare zi altele, de la o vârstă la alta se mai adauga câte ceva, dar am învăţat că se rezolva toate, dacă ai răbdare şi înţelepciune. Provocare a fost să facă primul pas, provocare a fost să meargă la grădiniţă, la şcoală, toate sunt provocări, dar cred că cea mai mare provocare a unui părinte este să găsească echilibrul şi să înveţe copilul să facă diferenţa între bine şi rău. Baza unei educaţii sănătoase în copilărie formează caracterul de mai târziu. Acum suntem în etapa preadolescentei, care vine cu schimbări emoţionale şi provocări noi. Eu pe David l-am învăţat să fim prieteni şi povestim mereu absolut orice, ne înţelegem de minune şi astfel pot să-i fiu alături şi să-i dau un sfat atunci când mi-l cere.

Chiar dacă se spune „niciodată să nu zici… niciodată”, în ce ipostază nu te vezi tu în niciun chip?

Nu mă mai văd din nou mireasa, asta mi-e clar! Şi la 44 de ani, nici cu al doilea copil. Totuşi, să nu spunem niciodată „niciodată”! Viaţa ne poate surprinde mereu.

diana-munteanu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton