Homepage  / Vedete româneşti

Ce își dorește Simona Gherghe pentru copiii ei. „Experiențele astea contează”

Ce își dorește Simona Gherghe pentru copiii ei. „Experiențele astea contează”
8

de Roxana Mirea,

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, iar din iubirea lor au venit pe lume doi copii: Ana, în vârstă de cinci ani, și Vlad, în vârstă de trei ani. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1, este o mamă devotată și are grijă ca micuții ei să nu ducă lipsă de nimic. Iată ce a spus Simona Gherghe că își dorește pentru copiii ei.

Ce își dorește Simona Gherghe pentru copiii ei

Simona Gherghe a publicat o serie de imagini cu copiii ei: Ana și Vlad. Vedeta și-a amintit de perioada copilăriei, când mereu era cu gândul la următoarea vacanță. Cel mai bine își amintește de „excursiile, taberele, vacanțele la bunici si cele cu parinții”. În acest context, Simona Gherghe a spus că își dorește ca Ana și Vlad să numere mereu zilele până la următoarea vacanță și să aibă întotdeauna poftă pentru călătorii.

simona-gherghe-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pozele acestea îmi vor aminti de prima excursie a copiilor. Da, a fost doar o zi, dar foarte intensă pentru ei. Și pentru noi. Ei, fară noi. Au așteptat de ceva zile ieșirea aceasta cu colegii de la gradi, plecarea cu autocarul, mă rog, toată aventura. Au venit epuizați și deja cu gândul la următoarea plecare. Că de fapt experiențele astea contează. Din copilăria mea, îmi amintesc cel mai bine toate excursiile, taberele, vacanțele la bunici și cele cu părinții. Adică plecările. De atunci, mi s-a deschis pofta pentru călătorii. Iar acum, adult fiind, orice plecare e forma mea supremă de relaxare. Aștept vacantele ca pe cele mai frumoase daruri, pe care ni le facem. Pentru că sunt hrană pentru suflet și minte. Și așa îmi doresc să fie și Ana și Vlad. Să numere zilele până la vacantă, să vadă lumea toată!”, a povestit Simona Gherghe pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton