Homepage  / Vedete româneşti

Ce job-uri ciudate a avut Lidia Buble înainte să devină celebră. „Cu lopata, cu roaba, cu tot tacâmul. Mi-a plăcut”

Ce job-uri ciudate a avut Lidia Buble înainte să devină celebră. „Cu lopata, cu roaba, cu tot tacâmul. Mi-a plăcut”
6

de Roxana Mirea,

Lidia Buble este o fire sinceră, așa că nu a ezitat să recunoască faptul că a fost „oaia neagră” a familiei. Se știe faptul că artista provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 frați. Tatăl acesteia este pastor, iar în momentul în care ea a decis să plece de acasă și de a urma o carieră în muzică, el s-a temut că fiica lui s-ar putea pierde. De asemenea, Lidia Buble a povestit și unde a lucrat înainte de a deveni celebră.

Lidia Buble, „oaia neagră” a familiei

Lidia Buble a fost invitată la „Na, CANCAN!”, unde a vorbit și despre copilăria ei. Artista a recunoscut că a fost „oaia neagră” a familiei și că ea a fost copilul care mereu făcea ceea ce voia. De asemenea, în momentul în care a ales să plece de acasă și să își urmeze visul muzical, Lidia Buble a spus că tatăl ei s-a temut ca ea să nu o ia pe cărări greșite.

Tata știa că are și o oaie neagră în familie. Neagră e mult spus, dar tati a știut de fiecare dată că, din cei 11 copii, eu am fost copilul care mereu a făcut doar ce a vrut și am fost un om foarte asumat! Frica lui, cumva, când am intrat în industria muzicii românești, a fost să nu mă pierd, adică își dorea foarte mult să îmi păstrez principiile de acasă și să rămân ancorată cu picioarele pe pământ. În timp, a observat că am rămas aceeași Lidi pe care el o știe de la Deva, la fel de credincioasă!”, a declarat Lidia Buble, potrivit cancan.ro.

lidia-bubleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Unde a lucrat Lidia Buble

Lidia Buble a spus că mereu i-a plăcut să aibă banii ei, așa că, atunci când era mică, prefera să își ajute tatăl în schimbul unei sume. Așa că, artista a dezvăluit că a lucrat într-un cimit, dar și la tipografie, ca femeie de serviciu.

„Am lucrat cu tata în cimitir, într-o vară. Toată vacanța mea de vară, toți copiii, toți colegii, toți prietenii, inclusiv frații mei, mai mergeau pe la ștrand, mai făceau una, alta. Eu am preferat să îmi fac un bănuț, să am banii mei, pentru că am fost o persoană independentă de când mă știu și îmi place să fie bani munciți de mine.

Eu am știut ce înseamnă munca de mică. Și tata mi-a spus: „Dacă vii cu mine în cimitir și mă ajuți în fiecare zi”, primeam un milion pe zi de la tata! Cu lopata, cu roaba, cu tot tacâmul. Mi-a plăcut mult. Am vrut să îmi ajut tatăl. Am lucrat în cimitir, am lucrat într-o tipografie, unde am fost femeie de serviciu. Era destul de periculos pentru că acolo se lucra cu tot felul de substanțe periculoase, care puteau să îți ardă pielea și așa mai departe. În fiecare zi, după școală, aveam antrenament, iar după antrenament, mă duceam 3-4 ore la tipografie, unde tata lucra. Făceam curățenie și apoi mergeam acasă”, a declarat Lidia Buble.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton