Homepage  / Seriale coreene

Ce l-a convins pe Ji Chang-Wook să accepte rolul din serialul coreean „The Sound of Magic”, de la Netflix

Ce l-a convins pe Ji Chang-Wook să accepte rolul din serialul coreean „The Sound of Magic”, de la Netflix

de Mioara Tronaru,

Drama muzicală coreeană „The Sound of Magic” este cel mai nou proiect al îndrăgitului actor Ji Chang-Wook (34 de ani). A devenit cunoscut odată cu roul din serialul „Smile Again” (2010) și și-a continuat drumul spre succes cu rolurile din „Warrior Baek Dong-soo” (2011), „Empress Ki” (2013), „Healer” (2014), „The K2” (2016), „Suspicious Partner” (2017), „Melting Me Softly” (2019), „Backstreet Rookie” (2020) sau „Lovestruck in the City” (2020).

Într-un interviu recent pentru „W Korea”, preluat de site-ul kpopmap.com, Ji Chang-Wook a explicat ce l-a făcut să vrea să fie parte din noul proiect „The Sound of Magic”. Actorul recunoaște că personajele celor doi adolescenți, Yoon Ah-yi (interpretată de Choi Sung-eun) și Na Il-deung (jucat de Hwang In-youp), i-au reamintit de propriile sale eforturi din copilărie. Iar empatia față de ei l-a făcut să vrea să le fie alături.

The Sound of Magic : Ji Chang Wook și Choi Sungeun / Netflix © 2022

Înainte de a începe propriu-zis lucrul la noul serial, Ji Chang-Wook a ținută să citească și webtoon-ul după care este adaptat „The Sound of Magic”, pentru a-și înțelege mai bine personajul pe care-l interpretează, enigmaticul magician Lee Eul.

Printre sfaturile pe care i le dă Lee Eul lui Yoon Ah-yi, cel mai mult i-a plăcut lui Ji Chang-Wook următorul: „Nu trebuie să-ți trăiești viața făcând ceea ce vrei să faci. Ci să-și trăiești viața făcând ceea ce nu vrei să faci la fel de mult ca și ceea ce vrei”.

În top 10

La scurtă vreme după premieră, serialul „The Sound of Magic” a intrat în top 10 al audiențelor la nivel internațional de la Netflix, cel mai bun loc fiind 5, obținut pe 10 mai, conform FlixPatrol. Și tot același contorizator de audiențe dezvăluie că serialul a intrat în top 10 în peste 42 de țări.

Pe Netflix Coreea, „The Sound of Magic” s-a plasat pe locul trei, după „Our Blues” (care-a avut premiera pe tvN pe 9 aprilie și a intrat recent și pe Netflix România, unde sunt disponibile primele două episoade) și „My Liberation Notes” (care-a avut premiera la JTBC, tot pe 9 aprilie și va fi disponibil pe Netflix din 9 iunie).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton