Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce le-a interzis Jennifer Garner copiilor săi și ai lui Ben Affleck. „Nu e bine pentru ei!”

Ce le-a interzis Jennifer Garner copiilor săi și ai lui Ben Affleck. „Nu e bine pentru ei!”

de Andra Stana,

Jennifer Garner se numără printre părinții stricți, care au reguli clare pentru copiii lor. Actrița de 50 de ani are trei copii din mariajul cu Ben Affleck. Iată ce nu au aceștia voie să facă niciodată.

Ce le-a interzis cu desăvârșire Jennifer Garner copiilor săi

Actrița în vârstă de 50 de ani îi are împreună cu fostul soț Ben Affleck pe Violet, în vârstă de 17 ani, Seraphina, în vârstă de 14 ani, și Samuel, în vârstă de 11 ani, și a explicat că îi va descuraja întotdeauna să folosească site-uri precum Facebook, Twitter și Instagram până când îi vor dovedi că ar fi benefic pentru ei să aibă o prezență online.

„Adolescenții mei sunt destul de grozavi. [În ceea ce privește social media], le-am spus pur și simplu copiilor mei: ‘Spuneți-mi, arătați-mi articolele care dovedesc că social media este bună pentru copii și apoi vom purta conversația. Găsiți dovezile științifice care se potrivesc cu ceea ce am eu, care spune că nu este bun pentru adolescenți. Apoi vom discuta!”. Cel mare îmi este recunoscător, este un drum lung.”, a declarat Jennifer Garner în cadrul emisiunii „The Today Show“.

Între timp, vedeta din „Azi 13, mâine 30” și-a folosit propriile pagini de socializare pentru a împărtăși rețetele sale de amator cu cei 14 milioane de urmăritori ai săi în ultimele luni și a recunoscut că, deși nu este o „cofetară drăguță”, a vrut doar să fie ca gazda „Barefoot Contessa“ și bucătarul celebru Ina Garten.

Ea a adăugat: „Abia dacă știu să gătesc, nu sunt un brutar drăguț, dar îmi place să o fac și îmi place să sărbătoresc rețete pe care le iubesc și pe care simt că le-ar putea plăcea și altor oameni. Totul este o nebunie! Sunt un mare fan al lui Ina Garten. Chiar m-am gândit: Oh, e distractiv, vreau să fiu ca ea!”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton