Homepage  / Articole

Ce le-a urat Pepe soţiei şi soacrei lui la „Happy Hour”

Ce le-a urat Pepe soţiei şi soacrei lui la "Happy Hour"

de Redactia Tvmania

Miercuri seară, Pepe a fost invitat la „Happy Hour” şi a vorbit, pentru prima dată, despre adevăratele motive ale divorţului de Oana Zăvoranu. Artistul a mărturisit în emisiunea de la Pro TV că relaţia lor nu mai funcţiona de ceva vreme şi că au avut probleme de comunicare.

„Stăteam cu Oana de ochii presei în ultimele luni”, a spus Pepe. „Eu cu Oana nu am mai ieşit la restaurant de 4-5 luni. Crăciunul l-am petrecut cu Mărculescu”, a adăugat el.

Întrebat de Cătălin Măruţă ce-i doreşte Oanei pe viitor, Pepe a spus: „Oanei îi doresc echilibru, dragoste, iniţiativă şi numai bine, din tot sufletul, iar mamei Oanei îi doresc la mulţi ani chinuiţi”.

Pepe a adăugat că multe din problemele lor de cuplu au fost cauzate de mama Oanei, care, după părerea sa, a îndepărtat-o de multe ori de el.

„Toată relaţia noastră am trecut peste orice obstacol, dragostea şi sacrificiul au fost reciproce, am trecut peste orice împreună, însă la un moment dat ceva a deconectat-o pe Oana de la dragostea faţă de mine sau de la atenţia pe care trebuia să mi-o acorde, iar acel cineva a fost doamna Marioara Zăvoranu”, a mai spus Pepe.

Un alt motiv care a dus la această separare, a declarat artistul, a fost şi faptul că el şi-a dorit întotdeauna copii, pe când Oana a amânat mereu acest lucru, făcându-l acum să creadă că nu îşi doreşte deloc un copil:

„Eu vreau un copil, ea nu. Dacă voia un copil, îl avea şi am conştientizat că nu-l vrea nici pe viitor. Sunt supărat că nu am mai avut răbdare, dar m-am plictisit”, a declarat Pepe la „Happy Hour”.

Pepe a mai spus ca îşi doreşte un divorţ fără scandal pentru că nu vrea să strice amintirea anilor frumoşi pe care i-au petrecut împreună. Mai mult, a anunţat că nu va exista nici un partaj, pentru că fiecare are maşina lui, casa lui şi contul lui.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton