Homepage  / Vedete româneşti

„Sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva”. Ce lecții a învățat Andreea Marin de-a lungul vieții

„Sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva”. Ce lecții a învățat Andreea Marin de-a lungul vieții
9

de Roxana Mirea,

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. De-a lungul anilor, aceasta a primit mai multe lecții de la viață și a trecut prin mai multe schimbări în ceea ce privește mentalitatea ei. De ceva vreme, Andreea Marin a mărturisit că a învățat să spună nu și să accepte că sunt situații care o depășesc.

Andreea Marin a învățat să spună nu

Andreea Marin a mărturisit că dorința ei de a ajuta pe toată lumea nu este una tocmai sănătoasă pentru psihicul ei. Vedeta TV spune că a învățat să spună nu, chiar dacă înainte suferea atunci când trebuia să refuze pe cineva.

Mulți ani nu am știut să spun NU și sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva. Până la urmă am învățat pentru că este nevoie de sănătate, de echilibru pentru fiecare dintre noi. Am învățat și să spun: „Asta nu reușesc să rezolv”. Pur și simplu”, a povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

Andreea Marin, adevărul despre relația dintre iubitul ei și Violeta, fiica ei și a lui Ștefan BănicăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sunt un om ca toți ceilalți, dincolo de toate rolurile asumate în timp, pe care am încercat să le împlinesc așa cum am putut mai bine mereu. Poate că diferența o face tocmai viața, care m-a testat îndeajuns cât să scoată din mine toate resursele, toate luminile și umbrele și anumite calități de care altfel nu aș fi știut măcar. La nevoie, descoperim în noi izvoare uimitoare de energie, de imaginație, astfel încât să depășim bariere. Sunt bucățică ruptă din mama și tatăl meu și suflare de la bunul Dumnezeu”, se descrie Andreea Marin în cea mai recentă carte a ei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton