Homepage  / Articole

Ce mai fac Şehrazat şi Onur din „1001 de nopţi”?

Ce mai fac Şehrazat şi Onur din "1001 de nopţi"?

de Redactia Tvmania

Cu siguranţă mulţi fani ai serialului “1001 de nopţi”, difuzat în trecut de Kanal D, se întreabă ce mai fac protagoniştii Berguzar Korel (Şehrazat) şi Halit Ergenc (Onur) după ce s-au căsătorit în august 2009. Aflaţi că cei doi se bucură de băieţelul lor, Ali, care a împlinit de curând un an. Mai mult, Berguzar (28 de ani) a declarat presei că ea şi soţul ei se gândesc deja la al doilea copil. Pe plan profesional, cei doi sunt implicaţi în proiecte diferite.

Halit are un rol controversat

Berguzar joacă într-o producţie de televiziune rolul unui femei care cântă prin baruri şi care la vârsta de 16 ani şi-a dat copilul în adopţie, iar Halit (40 de ani) interpretează rolul sultanului Suleyman Magnificul în cel mai controversat serial al momentului în Turcia, “Secolul magnific”. Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă ca să ceară scoaterea de pe post a serialului în care este prezentată viaţa privată a marelui sultan Suleyman Magnificul. Întreaga serie se bazează pe povestea de dragoste dintre sultan şi concubinele sale. Un alt lucru care i-a revoltat pe telespectatori este faptul că sultanul apare consumând alcool într-una dintre scene, lucru total interzis de Islam.

Au jucat, s-au plăcut şi s-au luat

Povestea de dragoste dintre Berguzar Korel şi Halit Ergenc a ţinut primele pagini ale revistelor din Turcia, mai ales că la vremea când şi-au început relaţia (în timpul filmărilor la “1001 de nopţi”) ei aveau pe altcineva. Halit era căsătorit, iar Berguzar avea un iubit. Dar, exact ca-n telenovele, ei s-au îndrăgostit foarte tare unul de celălalt şi au renunţat la partenerii lor de viaţă pentru a fi împreună. După nunta plină de fast din august 2009, la care au participat multe vedete din Turcia, cei doi au plecat în luna de miere, iar la întoarcere au anunţat că aşteaptă un copil. Băieţelul lor Ali a împlinit anul acesta, pe 8 februarie, un an.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton