Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai fac actorii din telenovela „Minciuna”

Ce mai fac actorii din telenovela „Minciuna”

de Redactia Tvmania

Happy Channel continuă să ne bucure după-amiezile cu telenovele clasice, care au făcut furori în anii ‘90. Astfel, din 26 august, telespectatorii pot revedea „Minciuna”, cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurile principale.

 

 

Printre cuplurile de telenovelişti care au avut o mare atracție pe micile ecrane se numără şi cel format din Guy Ecker şi Kate del Castillo, protagoniştii producţiei mexicane „Minciuna” („La mentira”), care a avut premiera în 1998 în ţara de origine. Serialul transmis în trecut şi de Acasă poate fi urmărit la Happy Channel, începând cu 26 august, de luni până vineri, de la ora 15.00. Cele 100 de episoade ale serialului prezintă o poveste de iubire presărată cu multe obstacole şi, evident, minciuni. Totul începe cu sinuciderea lui Ricardo Platas (Rodrigo Abed) din cauza unei femei al carei nume începe cu „V” şi cu dorinţa de răzbunare a fratelui său vitreg, Demetrio Asunzolo (Guy Ecker). Demetrio o crede vinovată pe Veronica (Kate del Castillo) şi decide să o cucerească doar pentru a-i face viaţa un chin.

 

Multe s-au întâmplat în 21 de ani de la lansare

Interpreta personajului negativ, Virginia, actriţa Karla Alvarez (foto bulină), a fost găsită moartă în propria locuinţă, la 41 de ani, în toamna lui 1993, ultimul ei serial fiind „Qué bonito amor” (2012-2013). Actriţa avea probleme de sănătate (complicaţii în urma unei pneumonii), însă se confruntase în ultimii ani şi cu dependenţa de alcool. După „Minciuna”, Sergio Basañez (Juan, 49 de ani) a jucat în numeroase seriale, cel mai recent, dar şi cel mai de succes din ultimii ani fiind „Legea iubirii”, care se întoarce la Pro 2 cu sezonul 2 din 3 septembrie. Veteranii din „Minciuna” – Eric del Castillo (Teodoro, 85 de ani), Rosa Maria Bianchi (Sara, 71 de ani) şi Aarón Hernán (Părintele Pablo, 88 de ani) – nu s-au retras din lumina reflectoarelor şi au continuat să joace în ultimii ani. Ultima oară, Eric a apărut în 2017, în „Familia soţului meu”, Rosa Maria a jucat anul trecut în „José José, el príncipe de la canción”, iar Aarón în „În umbra trecutului” (2015). „Minciuna” a fost al doilea serial din cariera lui Mayrin Villanueva (48 de ani, Nicole), care, ulterior, a jucat în producţii de succes. Actriţa este văzută în prezent la Pro 2 în „Cealaltă familie a soţului meu”.

 

Controverse şi roluri bune

Prietenia cu Joaquín “El Chapo” Guzmán, cel mai mare traficant de droguri din Mexic, i-a adus în ultimii ani lui Kate del Castillo (46 de ani) un val de critici şi probleme cu autorităţile (soluţionate în cele din urmă). Actriţa a colaborat cu cei de la Netflix pentru un serial cu două sezoane, „Ingobernable” (2017-2018) şi documentarul în 3 episoade „Cuando conocí al Chapo: La historia de Kate del Castillo”, în care povesteşte depre întâlnirea cu El Chapo. Ultimul ei proiect este sezonul doi al narco-novelei „Regina Sudului”, care s-a terminat la postul american Telemundo pe 29 iulie. O parte din filmările acestei telenovele au avut loc şi la Bucureşti, iar Kate a fost şi ea prezentă.

 

Joacă rar, dar bine

După „Minciuna”, actorul de origine braziliană i-a mai impresionat pe telespectatori şi cu telenovele „Salome” (2001, în care a avut-o ca parteneră pe regretata actriţă Edith Gonzalez) şi „Eva Luna” (2010). Guy (60 de ani) a luat o pauză de la actorie după 2014, însă a revenit anul trecut cu un rol într-un serial cu 13 episoade creat de Telemundo, „El Recluso”, în care acţiunea se petrece într-o închisoare. Imediat după cei de la Telemundo l-au distribuit în cel mai de succes serial al lor la ora actuală, „El señor de los cielos”. Guy joacă şi în sezonul 7 al acestei producţii, care va premiera toamna aceasta în SUA.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton