Homepage  / Seriale / Vedete străine

Ce mai fac acum Jessica Biel și ceilalți copii din serialul „Al șaptelea cer/7th Heaven”

Ce mai fac acum Jessica Biel și ceilalți copii din serialul „Al șaptelea cer/7th Heaven”
8

de Andra Stana,

Serialul american „Al șaptelea cer/7th Heaven”, care are 11 sezoane a câte 22 de episoade, a fost difuzat între anii 1996 și 2007. Producția a fost difuzată de postul canadian The WB. La noi, serialul a fost difuzat de Prima TV și Acasă TV.

Serialul spunea povestea familiei Camden și îi avea în centru pe Eric, capul familiei, un preot protestant (interpretat de Stephen Collins), și pe soția acestuia, mama Annie (Catherine Hicks).

La început, în familia Camden sunt cinci copii, Matt (Barry Watson), Mary (Jessica Biel), Lucy (Beverley Mitchell), Simon (David Gallagher) și Ruthie (Mackenzie Rosman). Apoi, în sezonul al treilea, în poveste mai apare o pereche de gemeni, cărora Annie le dă naștere.

Iată ce mai fac actorii care au jucat rolurile copiilor din serialul „Al șaptelea cer”.

Ce mai fac acum copiii din serialul Al șaptelea cer7th Heaven (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Jessica Biel/Mary Camden

Jessica Biel, în vârstă de 39 de ani, a devenit celebră datorită rolului jucat în serialul „Al șaptelea cer”. Ulterior, a mai fost distribuită în multe alte proiecte, printre care „The A-Team”, „Valentine’s Day”, „The Sinner” și „Limetown”.

Biel s-a căsătorit în octombrie 2012 cu artistul Justin Timberlake. Primul băiat al cuplului, Silas, s-a născut în aprilie 2015. Apoi, în ianuarie 2021, Justin Timberlake a confirmat că el și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară în 2020. Deși zvonurile în presa internațională au apărut încă din luna iulie a anului trecut, cei doi au preferat să nu discute pe marginea acestui subiect, fiind cunoscuți pentru intimitatea pe care o preferă atunci când vine vorba de viața lor personală. 

6 luni mai târziu, într-un interviu la Ellen DeGeneres, Justin a vorbit pentru prima oară despre al doilea copil, un băiețel, și a dezvăluit ce nume i-au ales micuțului:

„Numele lui este Phineas și este minunat, foarte drăgut, dar nimeni nu mai doarme în casă”, a spus artistul zâmbind. 

Potrivit DailyMail, numele Phineas are origine ebraică, probabil de la numele Pinchas care înseamnă „oracol”.

Întrebat cum este cu doi copii acasă, Justin a răspuns în spirit de glumă: „Nu prea ne vedem. Nu, este foarte distractiv … Silas (primul fiu al celor doi n.r) este foarte entuziasmat”, a spus cântărețul. Precizând fiului său cel mare „îi place” foarte mult să aibă un frate. 

Barry Watson/Matt Camden

Barry Watson a avut multe roluri după apariția sa în „Al șaptelea cer”. L-ați putut vedea în „Gossip Girl”, „Samantha Who?”, „What About Brian”, „Masters of Sex”, „Hart of Dixie”și „The Loudest Voice”.

Actorul de 47 de ani este căsătorit, din anul 2015, cu Natasha Gregson Wagner, alături de care are o fiică, pe Clover, născută în decembrie 2014. De asemenea, Barry Watson mai are doi băieți – Oliver și Felix – din mariajul cu Tracy Huston.

Beverley Mitchell/Lucy Camden

Beverly Mitchell (40 de ani) a mai apărut în „The Secret Life of the American Teenager” și „Hollywood Darlings”, precum și alte filme tv. Actrița și soțul ei, Michael Cameron, care au făcut nunta în octombrie 2008, au împreună trei copii: Kenzie, Hutton și Mayzie. În noiembrie 2018, Mitchell a dezvăluit că a fost însărcinată cu gemeni, dar a pierdut sarcina.

David Gallagher/Simon Camden

Gallagher, care are astăzi 36 de ani, și-a făcut debutul în actorie la 8 ani, cu rolul din „Al șaptelea cer”. El a mai apărut apoi în „The Vampire Diaries”, „Smallville”, „S.W.A.T.”, „Numb3rs”. Îl recunoașteți, cel mai probabil, și din filmul „Uite cine vorbește acum” (1993), unde a jucat rolul Mikey Ubriacco, simpaticul băiețel din filmul cu John Travolta și Kirstie Alley.

Mackenzie Rosman/Ruthie Camden

Mackenzie Rosman (31 de ani) nu a mai avut multe roluri după ce „Al șaptelea cer” s-a încheiat. Pe lângă câteva filme de scurtmetraj, ea a mai apărut în „The Secret Life of the American Teenager”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton