Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai fac cei mai sexy actori turci ai momentului

Ce mai fac cei mai sexy actori turci ai momentului
8

de Redactia Tvmania

E vară, cald, iar 7 dintre cei mai sexy actori turci ai momentului încing și ei atmosfera pe conturile de socializare. Can Yaman, Burak Deniz, Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Akın Akınözü, Alp Navruz și Onur Tuna nu încântă doar privirile admiratoarelor cu poze din vacanțe sau din ședințe foto, ci au și câteva noutăți, despre care puteți citi în continuare.

Can Yaman (31 de ani)

Can Yaman trăiește o vară de vis în compania iubitei sale, Diletta Leotta. Cei doi se distrează ba pe plajele din Italia, ba pe malul Bosforului, pozele vorbind de la sine. Protagonistul din Vis de iubire” și Dl. Greșeală” este foarte îndrăgostit de focoasa italiancă.

După toată această relaxare, Can va începe filmările propriu-zise la serialul Sandokan”, pentru care se pregătește de câteva luni luând lecții de echitație, scrimă și arte marțiale. Filmările pentru cele 8 episoade ale primului sezon vor avea loc în studiourile Lux Vide de lângă Roma, dar și în locații exotice internaționale.

Producția va fi lansată anul acesta, cel mai probabil la postul Rai 1, iar fanii de-abia așteaptă să-l vadă pe Can în rolul celebrului conducător al piraților, Sandokan, personaj interpretat în anii ‘70 de indianul Kabir Bedi.

Și asta nu e tot! Can a anunțat de curând că își va lansa propriul brand de parfum.

Ce mai fac cei mai sexy actori turci ai momentului Can Yaman (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: https://www.instagram.com/canyaman

Burak Deniz (30 de ani)

Protagonistul din Povestea noastră” a filmat anul acesta pentru serialul de epocă Maraşlı”, în care a jucat alături de Alina Boz. În această productie, care tocmai s-a terminat în Turcia, Burak îi dă viață lui Maraşlı, un fost soldat, care devine proprietar de librărie și care se îndrăgostește de frumoasa Mahur (Alina Boz). După ce a terminat acest proiect, Burak a zburat în Italia, ca să lucreze la producția lui Ferzan Özpetek, The Ignorant Angels”, alături de Luca Argentero și Cristiana Capotondi.

În această dramă romantică cu 8 episoade, care va fi difuzată de Disney+ anul viitor, Burak va juca rolul unui fotograf, el fiind singurul actor turc din distribuție.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

Burak Özçivit (36 de ani)

Burak Özçivit și Fahriye Evcen (care au împlinit în iunie 4 ani de căsnicie) și fiul lor, Karan (2 ani) au ales din nou ca destinație de vacanță litoralul turcesc.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Astfel, cei 3 se bucură de mare și de soare în Bodrum, după ce Burak a terminat filmările pentru serialul de epocă Kuruluș Osman”, care a fost lider de audiență la postul turcesc ATV.

Producția, lansată în țara de origine în noiembrie 2019, prezintă povestea lui Osman Gazi, fiul lui Ertugrul Bey, fondatorul Imperiului Otoman, și a fost vândută până acum în 32 de țări.

Sezonul 2 s-a terminat la turci pe 23 iunie și nu se știe încă dacă din toamnă serialul se va întoarce cu sezonul 3 sau dacă Burak (starul din Dragoste infinită”) va fi cooptat într-o altă producție istorică.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Kıvanç Tatlıtuğ (37 de ani)

După ce a învins virusul COVID-19, Kıvanç (starul din Iubire ascunsă“) și soția, Başak Dizer, se relaxează într-o binemeritată vacanță la Bodrum. De altfel, actorul a fost implicat într-o campanie pro-vaccinare la el în țară.

Cât privește proiectele profesionale, el va putea fi văzut la Netflix anul acesta în serialul Bir Denizaltı Hikayesi” („Povestea unui submarin”), alături de Özge Özpirinçci și Meriç Aral.

Drama va avea 8 episoade, iar Kıvanç va da viață unui biolog marin. Conform gazeteduvar.com.tr, anul acesta actorul va juca rolul principal și într-un film, Aşıklar Bayramı”/ Sărbătoarea îndrăgostiților”, ecranizarea cărții omonime al lui Kemal Varol. Filmările la această peliculă vor începe în septembrie.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@kivanctatlitug)

Alp Navruz (31 de ani)

Alp (pe care îl știți din Ține-mă de mână!”) arată mai bine ca niciodată în noul său serial, Ada Masalı” (Poveste de pe insulă”), o comedie romantică, ale cărei filmări au loc în prezent în Sıgacık, un pitoresc orășel la mare din Izmir și care a avut premiera la începutul verii la postul turcesc Star TV.

În acest serial, Alp e Poyraz, un bărbat care iubește natura și care luptă pentru drepturile locuitorilor de pe insula Kırlangıç. Haziran (Ayça Ayşin Turan), o tânără ambițioasă, cu un caracter total diferit de al său, ajunge pe insulă, iar între cei doi se naște o poveste de iubire.

Conform tabloidelor turcești, chimia dintre Alp și Ayça ar fi trecut dincolo de micile ecrane. Ei au petrecut foarte mult timp împreună în ultima perioadă după filmări, iar asta i-a făcut pe fanii lor să creadă că s-au îndrăgostit pe platouri.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

Akın Akınözü (30 de ani)

Starul serialului Hercai” de la Kanal D se bucură de popularitatea dobândită în urma acestei producții vândute în foarte multe țări.

Akin e dorit pentru interviuri de toate revistele din Turcia, participă la ședințe foto și campanii publicitare sau merge pe la diferite gale să mai ridice câte un premiu obținut pentru interpretarea sa din Hercai”.

Producția Hercai”, cu Ebru Șahin și Akın Akınözü în rolurile principale, s-a terminat la turci în aprilie, după 3 sezoane, însă a rămas în atenția fanilor din întreaga lume. Conform televizyongazetesi.com, în prezent Akin analizează numeroasele oferte venite din partea producătorilor.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Akın Akınözü (@akinakinozu)

Onur Tuna (36 de ani)

Actorul din Prețul fericirii” se bucură de vacanță după ce a filmat pentru drama Benden Ne Olur”, care va ajunge anul acesta în cinematografele turcești și în care i-a dat replica lui Hazal Kaya.

Mai mult, el va juca și într-un nou serial după ce a cucerit telespectatorii turci în ultimii ani cu rolul din Mucize Doktor” /Doctorul Miracol”. Conform televizyongazetesi.com, noul său proiect se numește Mahkum”/ Prizonierul” și e o adaptare a serialului coreean din 2017 „Innocent Defendant”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by onurtuna (@onurtuna)

Sursa foto: Instagram

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton