Homepage  / Seriale / Telenovele

Ce mai fac protagoniştii din telenovela „Te voi găsi, te voi iubi”

Ce mai fac protagoniştii din telenovela „Te voi găsi, te voi iubi”

de Redactia Tvmania

„Te voi găsi, te voi iubi”, telenovela începută la Pro 2 pe 7 iunie, prezintă cu umor întâmplările prin care trec o mamă, Marisa (Ariadne Díaz), şi fiica ei, Nicole (Ana Paula Martínez).

Telenovele adresate întregii familii cu adulţi şi copii şi cu accente comice încep să prindă cel mai bine în Mexic. Astfel că, după „Tată de-a gata” („Papá a toda madre”), cu Maite Perroni şi Sebastian Rulli în rolurile principale, mexicanii s-au îndrăgostit de un alt serial de acest gen, „Te voi găsi, te voi iubi” („Tenías que ser tú”), difuzat în ţara de origine anul trecut. Producţia este un remake al serialului chilian „Ámbar” (2016-2017) şi îi are cap de afiş pe: Ariadne Díaz, Andres Palacios, Arturo Peniche, Chantal Andere, Grettell Valdez şi Fernando Alonso.

 „Te voi găsi, te voi iubi” spune povestea Marisei (Ariadne Díaz), o femeie puternică şi ambiţioasă, care duce o viaţă liniştită alături de fetiţa ei de opt ani, Nicole (Ana Paula Martínez), într-un orăşel de provincie, împreună cu bunica și cu doica. Vrând să aibă un trai mai bun, Marisa se angajează în domeniul imobiliar și se mută în capitală. Aici, îl cunoaşte pe Miky (Andrés Palacios), un şofer, de care se îndrăgosteşte şi pe care îl admiră pentru dorinţa lui de a-şi depăşi condiţia. La rândul ei, Nicole începe să-l iubească şi să vadă în el tatăl de care avea atâta nevoie. Însă tocmai când credea că lucrurile s-au aşezat, Marisa este bulversată de apariţia tatălui natural al lui Nicole, Marcelo (Fernando Alonso), care nu ştia că are un copil. Mai mult decât atât, tânăra Jenny (Grettell Valdez) îi pune beţe în roate Marisei în relaţia cu Miky. 

Ce mai fac Andrés Palacios şi Ariadne Díaz 

De origine chiliană, Andrés (44 de ani) a dat cariera de model pe actorie în 2000, când a obţinut primul său rol într-o telenovelă, iar de atunci a jucat în seriale precum „Amor en custodia”, „Señora Acero” sau „Amazoanele: lupta pentru fericire”. El este pasionat şi de regie, demonstrându-şi talentul în acest domeniu pentru telenovela „Pasión morena” (2009 – 2010). Andrés este căsătorit cu o antreprenoare, Alejandra Castillo, care îi este alături de mai bine de 11 ani şi cu care are doi băieţi. Întrebat de ziariştii de la tvynovelas.com cum reuşeşte să aibă o căsnicie fericită Andrés a declarat: „Fiind noi înşine, respectându-ne şi neuitând că nu aparţinem de fapt nimănui şi că împărţim nişte momente”. 

Pe Ariadne Díaz (33 de ani) aţi mai văzut-o pe micile ecrane de la noi în telenovelele „Culorile iubirii” („El color de la pasión”) şi „Împreună pentru totdeauna” („Mañana es para siempre”), în timp ce micuţa Ana Paula Martínez (12 ani) a mai jucat în „Viaţă de împrumut” („Mentir para vivir”). Ariadne a povesit că i-a fost uşor să joace alături de Ana Paula pentru că este şi ea mamă în viaţa reală. „Experienţa cu fiul meu m-a ajutat foarte mult să lucrăm împreună, chiar dacă este mai mare. Am ştiut să comunic foarte bine cu ea”, a zis ea, citată de lasestrellas.tv. În aprilie, Ariadne a încheiat, după 14 ani, contractul cu compania mexicană Televisa cu care avea exclusivitate, spunând că va începe „un nou capitol în carieră”, cel mai probabil alături de americanii de la Telemundo. 

În familie

În luna mai, Ariadne Díaz şi logodnicul ei, actorul brazilian Marcus Ornellas (37 de ani), au sărbătorit ziua de naştere a fiului lor, Diego, care a împlinit 3 ani. „Te iubesc, Diego! M-ai învăţat ce înseamnă dragostea cum nu mi-aş fi imaginat!”, a scris fericita mămică pe Instagram. Marcus şi Ariadne îşi doresc să facă nunta anul acesta, însă încă nu s-au decis asupra locaţiei şi nici a datei.

La ce lucrează acum

Andrés Palacios a început, de curând, filmările la un nou serial, care este remake-ul telenovelei „Uzurpatoarea” („La usurpadora” 1998), cu Gabriela Spanic şi Fernando Colunga în rolurile principale. În noua „La usurpadora”, realizată tot de Televisa, Andrés îi dă viaţă lui Carlos Bernal, un politician care intră în multe încurcături, şi joacă alături de Sandra Echeverría (care interpretează dublu rol) şi Arap Bethke. 

„Te voi găsi, te voi iubi” este difuzată de Pro 2 de luni până duminică de la 18.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton