Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai fac protagoniștii serialului „Dragoste şi ură”

Ce mai fac protagoniștii serialului „Dragoste şi ură”

de Redactia Tvmania

Cei doi actori ai serialului turcesc „Dragoste şi ură” („Aşk ve Mavi”) care a fost difuzat anul acesta de Kanal D (din ianuarie până în iulie) sunt în atenția presei tabloide turcești în această perioadă.

În primul rând, se pare că actorul Emrah Erdoğan (47 de ani) va părăsi distribuţia producţiei turceşti după episodul 75, al cincilea din sezonul al treilea, început în ţara de origine pe 21 septembrie. Conform diziseti.tv, audienţele au început să scadă, iar Emrah nu s-ar fi înţeles cu producătorii la bani, cerând o sumă mai mare pentru noul sezon. Emrah ar fi părăsit deja platourile de filmare ale serialului, din zona Cappadocia, întorcându-se la Istanbul. Mai mult, el intenţionează să se dedice carierei muzicale în perioada următoare. Rămâne de văzut dacă producătorii vor scoate de tot personajul Ali din serial (interpretat până acum de Emrah) sau vor aduce un nou actor.

În ceea ce o privește pe partenera sa din serial, actrița Burcu Kıratlı (Mavi), aceasta va rămâne în distribuție în sezonul 3, însă traversează o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental. Ea s-a despărțit de actorul Furkan Palalı (protagonistul serialului „Camera 309”), după jumatate de an de relație. Conform www.cnnturk.com, cei doi nu se mai înțelegeau de ceva vreme și au decis că mai bine ar fi să meargă pe drumuri separate. Chiar și așa, ei vor rămâne în continuare prieteni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton