Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai face actorul turc Can Yaman, protagonistul serialului „Vis de iubire”

Ce mai face actorul turc Can Yaman, protagonistul serialului „Vis de iubire”

de Redactia Tvmania

Can Yaman cucerește încet, dar sigur fiecare continent al lumii cu producția „Vis de iubire” în care a jucat alături de Demet Ozdemir și care a ajuns la final în România pe 22 octombrie. 

Serialul turcesc a avut premiera pe 27 octombrie și în Statele Unite  la un post tv de limbă spaniolă din SUA, sub numele de „Pajaro soñador”, asta după ce a fost difuzat cu mare succes peste tot prin lume.

În perioada aceasta, turcul, care va împlini 31 de ani pe 8 noiembrie, a primit o veste relativ tristă – cel mai recent serial în care a jucat, „Bay Yanlış”, a fost anulat de Fox Turcia după câteva luni și doar 14 episoade. Dar Can și-a alinat supărarea cu o excursie în Italia, acolo unde se bucură de mare succes datorită aceluiași „Vis de iubire”, iar italiencele, chiar și în pandemie, i-au făcut o primire foarte călduroasă.

În plus, producătorul care a lucrat cu el și la „Vis de iubire”, și la „Bay Yanlış”, tocmai a declarat, citat de presa locală, că are mai multe idei de proiecte și vrea să colaboreze tot cu Can Yaman pe mai departe. Așa că, per ansamblu, domnul Yaman o duce chiar bine!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton