Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai face Ana Brenda Contreras?

Ce mai face Ana Brenda Contreras?

de Redactia Tvmania

După ce, în 2015, a filmat pentru telenovela „Lo imperdonable” (difuzată și de Acasă pentru scurtă vreme sub titlul de „Dragoste și ură”) și a jucat în piesa de teatru „Mentiras”, actrița Ana Brenda Contreras (29 de ani) se îndreaptă, anul acesta, spre marele ecran. Conform peopleenespanol.com, ea va fi protagonista peliculei „Túnel 19” (o dramă despre fotbal și iubire), regizată de Pitipol Ybarra, în care va face pereche cu actorul Claudio Lafarga (pe care l-ați văzut în telenovela „Fugara”). Chiar dacă a mai avut roluri minore în trecut, în filmele „Divina confusión” și „Volando bajo”, Ana poate spune că de-abia acum își face debutul în cinematografie, rolul ei fiind unul important.

ana brenda

„Mă consider foarte norcoasă din acest punct de vedere”, a spus ea ziariştilor de la „El Norte”.

De curând, actriţa a împlinit 13 ani de carieră, şi a ţinut să precizeze celor din presă că nu a avut succes din prima şi că a trebuit să muncească zi de zi pentru a ajunge să fie una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele din Mexic.

La capitolul dragoste, Ana Brenda nu a reuşit să-şi refacă viaţa după divorţul de toreadorul Alejandro Amaya. Ea a declarat că în această perioadă a vieţii ei se gândeşte doar la carieră. Întrebată cum comentează faptul că Alejandro se va căsători anul acesta cu fostul model, Bárbara Coppel, care îi va dărui şi un copil, Ana le-a zis ziariştilor scurt şi la obiect: „Nu fac comentarii pe seama acestui subiect”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton