Homepage  / Articole

Ce mai face Bobby Ewing, la 20 de ani de la „Dallas”

Ce mai face Bobby Ewing, la 20 de ani de la „Dallas”

de Redactia Tvmania

La 62 de ani, Patrick Duffy se simte cel mai bine în sânul familiei şi nu pe covorul roşu, deşi are încă mult de lucru. Acum, promovează proiectele la care lucrează: continuarea la „Dallas” şi serialul „Dragoste şi putere”.

Acum, actorul celebru datorită producţiei „Dallas” (1978 – 1991) se împarte între rolulul lui Stephen Logan, din alt serial longeviv, „Dragoste şi putere” (difuzat pe vremuri şi la noi, la Prima) şi partitura care l-a făcut un sex simbol, Bobby Ewing, în continuarea la „Dallas”, aflată deocamdată doar în faza de episod-pilot. Noul „Dallas” va fi aprobat pentru un sezon întreg de către postul care îl difuzează în SUA (TNT) abia la sfârşitul lui iunie, iar dacă va fi cazul filmările pentru întreaga serie vor începe în octombrie (în toamnă, episodul va fi difuzat pe post).

Povestea din noul serial se centrează pe rivalitatea dintre cei doi fii ai fraţilor Ewing, John Ross (Josh Henderson), fiul lui J.R. (interpretat de acelaşi Larry Hagman) şi Sue Ellen (Linda Grey) şi Christopher (Jesse Metcalfe, din „Neveste disperate”), băiatul adoptat al lui Bobby (Patrick Duffy). Aflat la Festivalul TV de la Monaco, unde a fost prezent la mijlocul lui iunie alături de Heather Tom, Duffy a povestit că familia Ewing nu şi-a pierdut averea în urma crizei economice („Am fost atât de deştepţi încât n-am pierdut un leu”) şi că acum Bobby este patriarhul familiei, căsătorit cu Ann (Brenda Strong, tot din „Neveste disperate”)

În „Dragoste şi putere”, actorul este tatăl lui Katie Logan, interpretată de Heather Tom (35 de ani), o veterană a altui soap-opera difuzat de ani de zile în România, „Tânăr şi neliniştit”. În 2003, Heather a părăsit rolul Victoriei Newman care i-a adus, în total, 9 nominalizări la Premiile Emmy (a şi câştigat de două ori, în 1993 şi 1999). De-a lungul timpului, bruneta a adunat 13 nominalizări la aceste premii şi anul acesta a fost onorată cu un trofeu pentru rolul din „Dragoste şi putere”.

În familie e cel mai bine

Când nu e pe covorul roşu, Patrick Duffy (celebru într-o vreme pentru colecţia impresionantă de păpuşi şi cărţi pentru copii) se relaxează acasă, în Oregon, alături de soţia Carlyn Duffy (cu care e însurat din 1974 şi care are cu 10 ani mai mult decât el) şi de cei doi copii, Padraic Terrence (37 de ani) şi Conor Frederick (32 de ani). Actorul a povestit, la Festivalul de Televiziune de la Monaco, că vrea ca familia lui să fie mândră de rolurile pe care le alege şi că nu ar putea da o reţetă a fericirii maritale: el nu a făcut altceva decât să-şi aleagă femeia potrivită pentru el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton