Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai face Cansu Dere, Sîla din „Puterea destinului”

Ce mai face Cansu Dere, Sîla din „Puterea destinului”

de Redactia Tvmania

Toamna acestui complicat an 2020 este una de bun augur pentru Cansu Dere, pe care telespectatorii români o știu ca Sîla din „Puterea destinului”.

 

Frumoasa turcoaică, care a împlinit 40 de ani pe 14 octombrie, a dat lovitura cu cel mai recent titlu din filmografia sa, serialul „Sadakatsiz”, difuzat de Kanal D Turcia. Renumită pentru grija cu își alege proiectele, ba chiar catalogată drept fițoasă de-a lungul timpului de presa locală, Dere nu a ezitat când a venit vorba de „Sadakatsiz” și bine a făcut: adaptarea turcească a serialului britanic „Dr. Foster”, care la noi a fost difuzat de Diva, este lăudată și de public, și de critici.

Cansu are rolul principal feminin, cel al unei doctorițe care, după ce trece prin șocul vieții ei aflând că soțul o înșală, strânge din dinți și își pregătește meticulos răzbunarea.

 

Iar personajul ei, diferit de eroina clasică din serialele tucești, face deliciul telespectatoarelor, care comentează în social media ce bine e să vadă pe micile ecrane o femeie puternică.

 

Pe plan personal, frumoasa nu are noutăți sau cel puțin presa turcă nu știe de existența unui iubit, căci actrița este foarte discretă cu viața sentimentală. Însă, dacă e să ne luăm după contul ei de Instagram, nu duce lipsă de prieteni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton