Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai face cuplul de actori turci Burak Özçivit – Fahriye Evcen. FOTO

Ce mai face cuplul de actori turci Burak Özçivit – Fahriye Evcen. FOTO

de Redactia Tvmania

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul turcesc. Iar de când în viața lor a apărut Karan, băiețelul lor, fanii sunt entuziasmați de fiecare dată când cei doi actori mai urcă câte o poză pe rețele de socializare.

Cel mai recent eveniment în familie a fost ziua de naștere a lui Fahriye. Pe 4 iunie, frumoasa actriță a împlinit 35 de ani ani, iar momentul a fost imortalizat pe Instagram unde, în dreptul unei poze, Burak a scris: „La mulți ani fericiți și sănătoși, frumoasa mea soție!”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Ei și fiul lor, Karan, au petrecut în intimitatea casei din Istanbul, iar în acea zi Fahriye, ambasador al unui brand pentru bebeluși, și-a dorit ca pe contul de Instagram să aibă și un moment caritabil:

„Draga mea familie și dragi prieteni, cel mai bun cadou pe care mi-l puteți face în această zi vor fi donațiile pentru copiii cu autism.”

Cu ceva timp înainte de a rămâne însărcinată cu micuțul Karan (care pe 13 aprile a împlinit 2 ani), Fahriye a ales să ia o pauză de la actorie și să se dedice total familiei. Cariera ei de influencer și model a mers însă mai departe. Ea apare mereu pe copertele revistelor de modă turcești și de 7 ani este imaginea unui brand cosmetic de succes.

Iar acum, tabloidele turcești scriu că negociază de zor să se întoarcă la platourile de filmare, dacă că asta nu se va întâmpla mai devreme de iarnă, frumoasa fiind încă ocupată cu angajamentele publicitare.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Nici Burak (36 de ani) nu a stat departe de ședințele foto în pandemie. A continuat să fie implicat în campaniile publicitare ale brandului de îmbrăcăminte Altınyıldız Classics, dar, spre deosebire de Fahriye, el nu a pus actoria pe locul doi.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

„Kuruluș Osman”, în continuare pe placul telespectatorilor

Burak (protagonistul serialului premiat cu Emmy International „Dragoste infinită”) a filmat și în lunile grele de restricții pentru serialul de epocă „Kuruluș Osman”, care continuă să fie lider de audiență la postul turcesc ATV.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Producția de epocă, lansată în țara de originie în noiembrie 2019, a obținut două premii în cadrul galei „Quality”, organizate de curând la Istanbul de revista cu același nume, pentru „Cel mai bun serial” și „Cel mai bun actor” (Burak).

Serialul, care a ajuns la episodul cu nr. 60, prezintă povestea lui Osman Gazi, fiul lui Ertugrul Bey, fondatorul Imperiului Otoman, și a fost vândut până acum în 32 de țări, spun cei de la yenisafak.com, cea mai recentă țară care l-a achiziționat fiind Tunisia.

Ziua de naștere a lui Fahriye nu este singurul eveniment din luna iunie pentru familia Özçivit. Cei doi actori vor sărbători pe 29 iunie 4 ani de la superba lor nuntă care a avut loc pe malul Bosforului.

Fahriye și Burak au format un cuplu și pe micile și marile ecrae, nu doar în viața de zi cu zi. Ei și-au dat replica în filmul „Așk Sana Benzer” (2015) și serialul „Çalikușu” (2013-2014) și nu exclud posibilitatea ca pe viitor să joace din nou împreună.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton