Homepage  / Seriale turceşti

Ce mai face Demet Özdemir. Turcoaica traversează o perioadă aglomerată, dar frumoasă

Ce mai face Demet Özdemir. Turcoaica traversează o perioadă aglomerată, dar frumoasă

de Anda Dincă,

Lui Demet Özdemir (30 de ani), protagonista serialelor “Vis de iubire” și “Prizoniera dragostei”, îi merge din plin pe toate planurile. În ceea ce privește viata privată, se pregătește de nunta cu iubitul ei, cântărețul Oğuzhan Koç (37 de ani), care va avea loc vara aceasta la Istanbul, și nu la Ceșme cum s-a spus inițial, anunță yenicaggazetesi.com.tr.

De când și-au anunțat logodna, în luna februarie, cei doi se afișează peste tot împreună și radiază de fericire, iar recent au fost și într-o vacanță, unde s-au relaxat la mare și la soare.

Oğuzhan Koç nu se uită la bani când vine vorba să-și răsfețe iubita și are de unde, căci nu duce lipsă de concerte. Relația cu Demet, care durează de doi ani, i-a crescut popularitatea și așa a ajuns să aibă multe spectacole pe săptămână.

Tarifele pentru concerte au crescut și ele, iar în prezent ia cam 5.500 de euro pe o singură cântare, scriu tabloidele turcești.

Doar cu timpul nu stau bine cei doi. Cum Demet are filmări, iar Oğuzhan concerte, pregătirile pentru nuntă merg mai greu, mai ales că actrița încă nu s-a hotărât asupra detaliilor precum rochie, accesorii sau tematică.

“Lucrez de la 15 ani, nu mi-a stat niciodată mintea la o nuntă. Mi-am dat seama de curând că nu am visat niciodată cum va arăta acest moment, cum va arăta rochia mea sau alte detalii”, a declarat ea, citată de yenicaggazetesi.com.tr. Totuși turcoaica este sigură de ceva: “Suntem norcoși că ne-am întâlnit și că suntem împreună”.

Cât privește cariera, Demet jonglează între plaftormele de streaming online. Ea filmează în prezent pentru un serial de la Disney Plus și tot vara aceasta va începe lucrul la “Love Tactics 2”, o comedie romantică realizată de Netflix.

De altfel, Demet a strălucit pe covorul roșu de la evenimentul de la lansare Disney Plus, care a avut loc la Istanbul pe 14 iunie.

Ce rol joacă Demet Özdemir în serialul de la Disney Plus

Demet Özdemir filmează de zor pentru serialul celor de la Disney Plus, “Dünyayla Benim Aramda” (“Între mine și lume”).

În această producție, ea îi dă viață în lui Ilkin, proprietara unei firme de PR. Din distribuție mai fac parte Hafsanur Sancaktutan (“Gülperi”), care o joacă pe cea mai bună prietenă a lui Ilkin, și Buğra Gülsoy, care este Tolga, iubitul lui Ilkin.

Alături de aceștia mai apar și Zerrin Tekindor (“Dragoste infinită”), Ibrahim Selim, Melisa Döngel și Metin Akdülger. Inițial pentru rolul lui Tolga fuseseră luați în calcul Can Yaman (alături de care Demet a jucat în “Vis de iubire”) și Kerem Bürsin, dar producătorii l-au ales într-un final pe Buğra, cunoscut pentru rolurile din “Dragoste cu împrumut” și “Fetița mea”.

“Dünyayla Benim Aramda” va fi lansat în curând la Disney Plus și va avea 6 episoade.

Se face și „Tactici în dragoste 2”

Demet Özdemir a avut premiera anul acesta în februarie, la Netflix, la comedia romantică „Tactici în dragoste” („Love Tactics” / „Aşk Taktikleri”), în care a făcut pereche cu actorul Șükrü Özyıldız, protagonistul serialelor „Steaua sufletului” și „Dragoste la prima vedere”.

Chimia dintre cei doi a transformat acest film într-un succes, așa că cei de la Netflix s-au gândit să facă și partea a doua. Știrea nu a fost confirmată încă de Demet sau de cei de la Netflix, dar a fost anunțată de jurnalista Birsen Altuntaş pe Twitter.

“Filmările pentru #AşkTactics-2, cu Demet Özdemir și Şükrü Özyıldız, vor începe în iulie”, a scris ea.

În prima parte a filmului, Demet o joacă pe Asli, o bloggeriță de modă care le arată prietenelor sale ce tactici folosește pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea.

La o petrecere, îl cunoaște pe Kerem (Șükrü), un publicitar afemeiat și arogant, care, la rândul său, vrea să le demonstreze colegilor săi de serviciu cu relații eșuate cât de ușor poate să aducă o femeie în patul său.

Asli și Kerem încearcă să se seducă reciproc, acțiunile lor fiind de multe ori amuzante.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton