Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai face Leyla Lydia Tuğutlum, protagonista din „Inima orașului”

Ce mai face Leyla Lydia Tuğutlum, protagonista din „Inima orașului”

de Redactia Tvmania

După ce a jucat în „Inima orașului” (serial difuzat pe micile ecrane turcești, la Atv, între 4 ianuarie  - 14 iunie 2017), Leyla Lydia Tuğutlu a luat o pauză de la producțiile tv, însă nu și de la proiectele cinematografice. Anul acesta, în februarie, a avut premiera în Turcia comedia „Cebimdeki Yabanci”, în care Leyla a jucat alături de Belçim Bilgin şi Sükrü Özyildiz. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, ea are o relaţie cu un afacerist pe nume Ceyhun Engin, anunţă ntv.com.tr.

 

Leyla Lydia Tuğutlu, protagonista serialului “Inima orașului”, difuzat de Happy Channel de luni până joi de la ora 21.00, se poate mândri cu faptul că este câștigătoarea unui important concurs desfășurat în lumea frumuseții. În urmă cu zece ani, ea a fost desemnată Miss Turcia 2008.

Înainte de a ajunge în lumea filmului, tânăra în vârsta de 28 de ani a cochetat cu modellingul, dar s-a pregătit și pe plan muzical. Ea nu și-a dus la bun sfârșit studiile muzicale, însă nu de puține ori și-a demonstrat aptitudinile artistice, putând fi ascultată și în serialul de la Happy Channel. Leyla a ales să se focuseze asupra actoriei, “Inima orașului” fiind cea mai recentă producție TV în care a jucat.

În “Inima orașului”, ea îi dă viaţă lui Derin Mirkelamoglu, o fată care provine dintr-o familie bogată și, care, aparent are totul pentru a fi fericită. Aceasta iubește dansul și muzica, însă aspirațiile sale nu se dovedesc a fi în concordanță cu voința părinților ei. După ce îl întâlnește pe Ali Smith, interpretat de Kerem Bürsin, lucrurile iau o altă întorsătură în viața ei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton