Homepage  / Vedete străine

Ce mai face Livia Brito? La ce proiect a început lucrul protagonista telenovelei “Inimi împietrite”

Ce mai face Livia Brito? La ce proiect a început lucrul protagonista telenovelei “Inimi împietrite”
7

de Anda Dincă,

Livia Brito, pe care o puteți vedea la Pro 2, în telenovela “Inimi împietrite” (“La desalmada”), a început, pe 8 martie, filmările la o nouă telenovelă. Noul ei serial se numește “Mujer de nadie”, anunță peopleenespanol.com și este remake-ul telenovelei mexicane din 2004, “Amarte es mi pecado”, care i-a avut ca protagoniști pe Yadhira Carrillo, Sergio Sendel și Alessandra Rosaldo. Serialul va fi produs de Giselle González, alături de care Livia a lucrat și la telenovela de succes “Fiorella, spune da!” (2015).

Cine va fi partenerul Liviei în noua telenovelă

“Începem! Cu viteză maximă, cu o echipă formată din cameramani, tehnicieni, scenariști, regizori, costumieri, artiști de machiaj și coafură și actori talentați. Cu toții am început să lucrăm la o poveste plină de emoții care va ajunge în curând pe micile ecrane”, a scris Gisselle pe Instagram.

Și Livia Brito și-a exprimat bucuria pe rețelele de socializare, unde a urcat și poze de pe platouri:

“Dragii mei, sunt foarte fericită și mulțumită de acest nou proiect, mă umple de emoție ceea ce urmează, voi lucra alături de mari talente, așteptați premiera serialului la postul Las Estrellas. Sunt foarte emoționată și recunoscătoare că îi voi da viață Luciei. Mulțumesc Giselle că ai încredere în mine. Eu și Marcus suntem siguri că veți iubi serialul”. 

În această telenovelă personajul Liviei, Lucia, se îndrăgostește de Fernando, interpretat de actorul Marcus Ornellas, care a mai lucrat cu Livia și la “Fiorella, spune da!” și care poate fi văzut la Netflix în producția “Monarca”. Alături de cei s-au alăturat distribuției actrițele Azela Robinson, Verónica Merchant, Cynthia Klitbo și Carmen Aub.

Încă nu se știu detalii despre subiectul producției, însă serialul original din 2004, “Amarte es mi pecado”, a avut-o în prim-plan pe Nora (Yadhira Carrillo), o femeie care trece prin multe dezamăgiri și care este îndrăgostită de un bărbat căsătorit (Sergio Sendel). 

Fanii sunt entuziasmați că Marcus și Livia vor face un cuplu pe micile ecrane. În realitate, însă, ei se bucură de propriile povești de iubire. Livia are de 3 ani o relație fericită cu un antrenor de fitness, Mariano, alături de care își dorește să-și întemeieze o familie. În timp ce Marcus este împreună de mai mulți ani cu o altă actriță de telenovele, Ariadne Diaz, cei doi având împreună un băiețel de cinci ani. 

Livia a suferit din cauza unor intervenții de înfrumusețare

Preocupată mai mereu de aspectul ei fizic, Livia este adepta unui stil de viață sănătos, are un regim alimentar strict și practică mult sport.

În trecut, ea a apelat și la câteva intervenții de înfrumusețare (a vrut să-și mărească fesele), din cauza cărora a avut o puternică infecţie în corp.

“În urmă cu cinci ani, ea a călătorit în Columbia și a decis să-și injecteze polimer în fese, pentru a le mări. Pe atunci, asta era la modă, pentru că nu erau cunoscute efectele secundare. Acum regretă că a făcut-o. Are dureri groaznice cauzate de această substanţă pe care organismul o respinge acum. Livia este speriată şi speră să scape cât mai repede de această problemă cu ajutorul medicilor”, povestea în 2014 o prietenă de-a Liviei, citată de latinospost.com.

În prezent actrița se simte foarte bine și arată impecabil practicând yoga și tenis, fără să apeleze la procedure dureroase.

livia-brito-274962688_351828403490907_6388361345419573246_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton