Homepage  / Vedete româneşti

Ce mai face Monica Bîrlădeanu. Actrița care joacă în „Taximetriști” are mai multe proiecte. EXCLUSIV

Ce mai face Monica Bîrlădeanu. Actrița care joacă în „Taximetriști” are mai multe proiecte. EXCLUSIV
5

de Ruxandra Dinca,

La Pro TV am urmărit-o în „Vlad”, la Antena 1 am văzut-o, cel mai recent, ca prezentatoare la „Splash! Vedete la apă” și ca invitată la „iUmor”. Dar din 20 ianuarie, o putem revedea pe Monica Bârlădeanu pe marile ecrane, în comedia „Taximetriști”. Ce mai face și cum o mai duce actrița, ne-a spus chiar ea, în cele ce urmează.

Din 20 ianuarie te putem vedea pe marile ecrane, în „Taximetriști”. Despre ce e vorba în film și care e rolul tău acolo?

Filmul e despre viața de noapte văzută prin lentila a doi taximetriști, Liviu și Lică, carora li se întâmplă tot felul de lucruri și se regăsesc în situații absolut hilare. Eu o joc pe Anișoara, prima clientă a lui Liviu în seara cu pricina. O femeie ușor excentrică, entuziastă, care pare că trăiește într-un film când îl pune pe Liviu să se angajeze într-o urmărire.

Cum a fost la filmările pentru „Taximetriști”?

Mi-a plăcut mult și să lucrez cu Bogdan Olteanu, regizorul filmului, dar și să mă plimbe o noapte întreagă Rolando (n.r. – Rolando Matsangos), care îl joacă pe Liviu, cu taxiul prin oraș. De departe însă, cea mai mare provocare a fost să reușesc să fac să explodeze un tub de confetti la momentul la care era nevoie. Am epuizat câteva duble înainte să-mi iasă.

Din distribuție fac parte și Victoria Răileanu, colega ta din „Vlad”, dar și Andi Vasluianu, cu care ai mai lucrat acum 10 ani. Cum a fost revederea profesională cu ei?

Personajul meu nu interacționează cu niciunul dintre ei și deci nu ne-am văzut absolut deloc la filmări. Ne vom vedea însă, cu siguranță, la premieră. ☺)

Ce planuri artistice mai ai ca actriță?

Ar mai fi un lungmetraj în producție și un serial, dar aș prefera să vorbim despre ele când se vor concretiza.

Pe micile ecrane când te vom revedea și unde?

În sensul ăsta se lucrează la ceva ce nu pot împărtăși în acest moment din motive de confidențialitate.

Cum ai petrecut Sărbătorile?

Crăciunul acasă, cu familia și prietenii, iar de Revelion am fost la schi, deși nu prea am avut parte de zăpadă. Am găsit totuși o pârtie pe care s-a putut schia fără probleme, așa că m-am bucurat fără să mai conteze că nu au fost multe opțiuni.

Ce planuri pentru 2023 ai pe plan personal? Îți dorești ceva anume?

Da…să-mi găsesc un antrenor și să mă țin de sală serios. ☺)

Ai văzut vreun film sau serial în ultima vreme pe care l-ai recomanda și altora?

Am văzut „Scene dintr-o căsnicie” pe HBO și mi s-a părut absolut magistral. Cred că oricine se află într-un cuplu ar avea de învățat din dialogurile celor doi protagoniști (n.r. – cu Jessica Chastain și Oscar Isaac). Promit că nu va dezamăgi.

ROLANDO MATSANGOS SI MONICA BIRLADEANU_c_ ADI BULBOACĂ_B0077939Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Credite foto:

  • Foto: Dragoș Borcanea + Ducu Ion
  • Studio: D-Studio
  • Make-up: Miki Ianovici
  • Hair: Ionuț Roșu
  • Styling: Andreea Leta
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton