Homepage  / Seriale / Seriale americane

Ce mai face Nicole Kidman, după serialul HBO „Marile minciuni nevinovate”

Ce mai face Nicole Kidman, după serialul HBO „Marile minciuni nevinovate”

de Redactia Tvmania

După miniseria HBO „Marile minciuni nevinovate” şi a ei prietenie între femei (în care are un rol principal şi pe care a şi co-produs-o), Nicole Kidman (49 de ani) rămâne în universul cinematografic feminin. Anul acesta, apare în sezonul doi din „Top of the Lake” şi se pregăteşte de producţia unui serial despre 3 expatriate americance din Hong Kong.

Cel dintâi proiect este un serial lansat în 2013 şi ajuns la sezonul 2 („Top of the Lake: China Girl”). Protagonistă este Elisabeth Moss („Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue”), în rolul detectivului Robin Griffin: în primul sezon, aceasta investighează dispariţia unei fetiţe însărcinate, din Noua Zeelandă.

Regizat de Jane Campion, serialul continuă abia anul acesta cu seria a doua, în care apar şi Nicole Kidman (care a mai colaborat cu Campion la „Portretul unei doamne”, 1996), şi Gwendoline Christie („Urzeala tronurilor”). Noile episoade cu aceeaşi Moss în frunte  s-au filmat în Sydney (Australia), acţiunea fiind plasată în Harbour City (Hong Kong). În poveste, Kidman joacă rolul unei mame, Julia.

Nicole Kidman are în plan un nou serial

Apoi, conform deadline.com, compania de producţie a lui Kidman (Blossom Films) a cumpărat drepturile de ecranizare ale cărţii „The Expatriates” (2016, Janice Y. K. Lee). Şi va realiza un serial despre 3 femei din State care locuiesc la Hong Kong.

Volumul e o poveste despre maternitate, căsătorie şi natura fericirii, centrat pe Mercy (o absolventă de facultate, distrusă de un incident din trecut), Hilary (o casnică singuratică care nu poate avea copii) şi Margaret (care nu mai este o soţie şi mamă fericită, după tragedia trăită).

În plus, actriţa ar putea deţine şi un rol în distribuţie, mai scrie sursa amintită.

 

Citește și: „Marile minciuni nevinovate” (HBO): Cum s-a dus Nicole Kidman acasă la scriitoarea romanului

Miniseria „Big Little Lies”/„Marile minciuni nevinovate” începe la HBO

HBO a comandat „Big Little Lies”, miniseria cu Nicole Kidman și Reese Witherspoon

7 seriale mult-aşteptate în 2017: distribuție, trailer și când sunt programate premierele

Noul „Prison Break” ajunge pe ecrane în câteva luni. Vezi cel mai nou trailer al serialului

FOTO. Colegi de serial care s-au urât la filmări

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton