Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mai face protagonista din „Meryem”, Ayça Ayşin Turan

Ce mai face protagonista din „Meryem”, Ayça Ayşin Turan

de Redactia Tvmania

Actrița în vârstă de 27 de ani, pe care o știți din „Meryem”, are succes cu serialul fantastic realizat de Netflix, „The Protector”, în care îi dă replica lui Çagatay Ulusoy. Sezonul 3 al producției a avut premiera la Netflix pe 6 martie, iar cel de-al patrulea sezon este așteptat la anul.

Liberă de contract, Ayça a bătut palma pentru un nou serial. Conform haber.tc, ea va fi partenera lui Tolga Sarıtaş („Suleyman Magnificul”) în producția „Arıza”, ale cărei filmări vor începe în august și care va ajunge la toamnă la postul turcesc Show TV. În pauzele de la „The Protector”, Ayça a filmat pentru serialul „Zemheri” (alături de Hazal Filiz Küçükköse). Acesta a avut premiera în luna ianuarie, însă a fost anulat după 10 episoade. 

Ayça recunoaşte că este o persoană timidă în viaţa de zi cu zi, dar şi foarte pretenţioasă pe platourile de filmare.

„Cei care nu mă cunosc cred despre mine că sunt o persoana rece, realitatea este însă alta. Sunt o persoana timidă, în același timp puternică și cu o gândire logică. Nu-mi place să bârfesc și detest lipsa de respect. Când interpretez un rol, curios, nu am nici un fel de problemă. Reușesc să mă transpun complet în personaj, e ca și cum ar vorbi altcineva, nu eu. Sunt timidă, dar fac tot posibilul să maschez asta”, a declarat ea într-un interviu.

Rolul pe care l-a interpretat în producția „Meryem” (2017-2018), care a fost transmisă și la noi de Kanal D, i-a adus popularitate în Turcia.  

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton