Homepage  / Vedete româneşti

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Codin Maticiuc. Smaranda seamănă izbitor cu tatăl ei

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Codin Maticiuc. Smaranda seamănă izbitor cu tatăl ei
11

de Roxana Mirea,

Codin Maticiuc se mândrește cu fiica lui, pe care o iubește nespus de mult. Smaranda, în vârstă de aproape trei ani, este o fetiță superbă și seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl ei, lucru vizibil cu ochiul liber și din ultimele imagini publicate de Codin pe Instagram. Acesta a fugit departe de frigul din România și se relaxează într-o vacanță de vis, în Dubai.

Cum arată fiica lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Pandeli de mai mulți ani, iar împreună au și o fiică, pe Smaranda. De asemenea, Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară. Toți patru și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță pe meleaguri străine, departe de temperaturile scăzute din România.

Codin Maticiuc se bucură de vacanța în Dubai, acolo unde se află alături de cele mai dragi persoane din viața lui. Acesta a publicat și o serie de imagini de vis din vacanță, în majoritatea fiind surprins alături de fiica lui, Smaranda.

My Dubai”, a scris Codin Maticiuc în dreptul imaginilor de familie.

Codin-Maticiuc-imagini-de-vis-cu-fiica-lui-din-vacanta-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fanii nu au rămas nepăsători în fața imaginilor superbe și emoționante și i-au transmis lui Codin Maticiuc gândurile lor bune. În plus, mai mulți internauți au remarcat asemănarea izbitoare dintre Codin și fiica lui.

„Doamne, ce asemănare! Să te bucuri de ea toată viața!”, „Vacanță faină să aveți”, „Ce frumoși sunteți!”, „Sunteți o familie minunată”, „Codin in miniatura” sau „Ai Raiul lângă tine”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton