Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce mari s-au făcut copiii Roxanei Ciuhulescu. „Orice copil are nevoie de timp din partea părinților”

Ce mari s-au făcut copiii Roxanei Ciuhulescu. „Orice copil are nevoie de timp din partea părinților”
10

de Redactia Tvmania

Roxana Ciuhulescu este o mamă mândră. Cei doi copii ai ei îi aduc în fiecare zi zâmbetul pe bune. Deși s-a retras de o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor, celebra vedetă este în continuare urmărită de fanii ei. Prin urmare, Ciuhulescu postează constant, pe Instagram, imagini cu ea, soțul său, precum și cu fetița și băiețelul ei, scrie playtech.ro.

Ce mari s-au făcut copiii Roxanei Ciuhulescu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

La ora actuală, Roxana Ciuhulescu nu are prea mult timp liber, cu atât mai mult cu cât are doi copii aflați în etape foarte diferite. Recent, vedeta a vorbit despre relația pe care cu fiica ei adolescentă. Pe de altă parte, băiatul ei a împlinit trei ani.

Deși a mărturisit că se temea de această perioadă tumultoasă, vedeta spune că relația pe care o are cu fata sa este mai bună decât poate ar fi crezut. Fosta prezentatoare de televiziune a declarat că cele două sunt prietene și că cel puțin o dată pe săptămână ies în oraș pentru a suda mai tare legătura. Momentele petrecute împreună sunt și pentru a-și împărtăși secrete.

Roxana Ciuhulescu: „Vreau să cred că suntem ca niște prietene”

Dar relația bună cu adolescenta din casă nu e singura veste bună, pentru că familia se pregătește de o vacanță în care își vor face apariția și fratele sau părinții ei: 

„Vreau să cred că suntem ca niște prietene, încerc să îi acord destul de mult timp, pentru că este la vârsta adolescenței și, oricum, orice copil are nevoie de timp din partea părinților.

De când a apărut și cel de-al doilea copil, programul meu este tot mai încărcat. Suntem prietene și mă bucur că ne povestim. Nu ne iese întotdeauna, însă atunci când evadăm, fugim la shopping, la înghețată, bârfim una, alta. Ca fetele”, a spus Roxana Ciuhulescu, citată de viva.ro.

Fanii sunt total îndrăgostiți de micuții ei și o copleșesc mereu cu complimente pe tânăra mămică. 

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton