Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce mărturii de nuntă au primit cei care au fost în fața Castelului Winsdor din partea lui Meghan și a lui Harry

Ce mărturii de nuntă au primit cei care au fost în fața Castelului Winsdor din partea lui Meghan și a lui Harry

de Redactia Tvmania

Cei prezenți la nunta ducilor de Sussex, Meghan și Harry s-au bucurat din plin de atenția acestora. Așa cum promiteau  la început, ducii au avut grijă ca evenimentul să fie public pentru toată lumea, iar cei prezenți în fața Castelului Winsdor au plecat acasă și cu o amintire.

Simpatizanții lui Meghan și Harry prezenți pe 19 mai în fața castelului Windsor au primit un „goodie bag” sau o mărturie, drept amintire de la nunta regală. Acestea conțineau voucher cu o reducere de 20% valabil în magazinul de suveniruri de la Castelul Windsor. Apoi, cei 2,640 de norocoși au mai primit și un magnet de frigider, ciocolată branduită,  biscuiți cu unt, preferații reginei Elisabeta și tradiționali pentru britanici,  și o sticlă cu apă de la Castelul Windsor.

 

 

 

Așa cum era de așteptat, printre norocoși se aflau și oameni care au dorit să facă o mică afacere din aceste goodie bag-uri. Multe persoane au postat pe site-urile de specialitate această plasă cadou sperând că vor putea obține în urma ei și 400 de lire sterline.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton