Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce mașini de lux conduc vedetele. Cu ce modele se laudă Ștefan Bănică, Dorian Popa și Iuliana Pepene

Ce mașini de lux conduc vedetele. Cu ce modele se laudă Ștefan Bănică, Dorian Popa și Iuliana Pepene
13

de Redactia Tvmania

În timp unii au sărăcit în timpul pandemiei, trei dintre vedetele de la noi se pot lăuda cu unele dintre cele mai scumpe mașini din România, pentru care au scos din cont sume considerabile. Ștefan Bănică Jr. are două autoturisme de lux, atât o mașină de familie, cât și o decapotabilă, iar Dorian Popa și Iuliana Pepene, de la Observatorul Matinal, și-au cumpărat de curând mașini nou-nouțe.

Ștefan Bănică Jr. are două autoturisme de lux (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ștefan Bănică are, pe lângă muzică, și o altă pasiune: „bijuteriile pe patru roți”, scrie click.ro. Artistul se laudă în prezent cu un BMW X5 pe care şi l-a cumpărat în 2020, dar şi cu o mașină decapotabilă de culoarea coniacului. suplimentare.

Dorian Popa conduce o mașină electrică

Şi Dorian Popa a dat mulți bani ca să-și vadă visul cu ochii: și-a cumpărat un bolid de fițe, cu ajutorul căruia iese în evidență pe străzile Capitalei și nu numai. Artistul le-a arătat și fanilor de pe Instagram imagini cu mașina sa: un Mercedes de lux, complet electric, care a costat zeci de mii de euro.

„A ajuns în familia Popa. Doamne, ce frumoasă e. Uite-o! Mânca-o-ar tata! Uite spatele ăsta ce frumos e. Şi acum să vedeţi interiorul. Ia vezi, tată!”, a spus Dorian Popa, într-un Instastory.

Dorian este un împătimit al maşinilor luxoase. Anul trecut, artistul şi-a mai cumpărat alte trei autoturisme. Nu a uitat nici de iubita sa, Babs, căreia i-a făcut cadou o maşină scumpă, mai scrie sursa citată. Dorian a ajuns să fie unul dintre cei mai bine plătiţi vloggeri de la noi: el a depășit un milion de abonaţi pe canalul său de YouTube. 

Iuliana Pepene are o decapotabilă și o motocicletă

Iuliana Pepene, care prezintă Observatorul matinal de la Antena 1, a făcut furori „la volanul” noii sale motociclete. Vedeta de la Antena 1 și-a împlinit de curând un vis mai vechi: și-a luat permisul de categoria A. Acum, frumoasa prezentatoare de știri poate fi văzută în trafic purtând costum de piele, pe motor.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by IULIANA_PEPENE (@iuliana.pepene)

Totodată, Iuliana Pepene și-a schimbat, luna trecută, și vechiul autoturism. A ales o superbă decapotabilă nemțească, un BMW bleumarin, cu interior din piele albă, al cărui preț depășește suma de 30.000 de euro. La fel ca Dorian Popa, și vedeta Antena 1 se laudă constant în mediul online cu „bijuteriile” sale pe două, respectiv patru roți.

Dorian Popa conduce o mașină electrică (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton