Homepage  / Seriale româneşti

Ce membru din LaLa Band pune un „Pariu cu viaţa”

Ce membru din LaLa Band pune un „Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

Membrii trupei LaLa Band sunt puşi în faţa unei situaţii greu de trăit, în episodul de azi, 24 aprilie, de la 21.30, de la Pro TV, în care fiecare secundă contează - unul dintre colegii lor, Răzvan, pune un “Pariu cu viaţa”.

Înainte de plecarea Sofiei la studii în străinătate, prietenii îi organizează o petrecere de rămas bun. Răzvan lipseşte de la distracţie, însă ei îşi dau seama de acest lucru abia atunci când urmăresc video-ul trimis de el, prin care care acesta îşi ia adio.

Răzvan trece printr-o perioadă de rătăcire interioară şi în continuare este traumatizat de moartea tatălui său.

“Răzvan are de gând să facă o greşeală uriaşă, care să îl afecteze atât pe el, cât şi pe oamenii din jurul lui. Au fost secvenţe foarte grele având în vedere şocul şi panica pe care trebuia să le jucăm”, spune Alina Eremia.

“Pentru toţi este un şoc foarte mare, mai ales pentru faptul că noi, prietenii şi colegii lui, ştim că a suferit o traumă puternică care probabil l-a destabilizat psihic”, spune Dorian Popa.

Episodul de diseară din “Pariu cu viaţa” reprezintă o lecţie profundă de viaţă şi de prietenie:

“Mesajul pe care vrem să îl transmitem este că atunci când ai probleme cel mai bine este să le împărtăşeşti cu cei din jurul tău, să le spui celor apropiaţi ce simţi, să nu te închizi in tine”, spune Cristina Ciobănaşu.

Cum trec tinerii din LaLa Band prin aceasta situaţie? Reuseşte Răzvan să câştige „Pariul cu viaţa”?

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton