Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce mesaj a avut Andreea Esca pentru Aris Melkior, la majorat: „O să fii un bărbat mișto”

Ce mesaj a avut Andreea Esca pentru Aris Melkior, la majorat: „O să fii un bărbat mișto”
6

de Redactia Tvmania

Familia Esca-Eram a avut un motiv serios de sărbătoare în acest weekend. Pe 24 iulie, mezinul familiei a împlinit 18 ani. Aris Melkior Eram a devenit major, iar mama lui, celebra prezentatoare de la Pro TV, i-a transmis un mesaj special, scrie libertatea.ro.

Pe contul său de Instagram, Andreea Esca i-a făcut urări fiului ei, despre care spune că va avea un viitor strălucit pe toate planurile.

„Am crezut că o să-mi fie mai ușor să accept că Aris împlinește 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta cu Alexia Eram. Dar sunt foarte emoționată! Nu știu de ce, el mi se pare încă…„cel mic”.

Te iubesc și am mare încredere că o să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mamă…”, a notat în mediul online vedeta.

Alături, ea a postat și două imagini cu fiul, una cu Aris de când era foarte mic, și una recentă, de acum.

Ce mesaj a avut Andreea Esca pentru Aris Melkior, la majorat O să fii un bărbat mișto (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

La sfârșitul lui iunie, fiul Andreei Esca a absolvit liceul, iar prezentatoarea nu a lipsit de la festivitate, unde a reușit să fure toate privirile. 

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton