Homepage  / Vedete româneşti

Ce mesaj a transmis Antonia pe Instagram. „Și eu sunt o victimă”

Ce mesaj a transmis Antonia pe Instagram. „Și eu sunt o victimă”
10

de Roxana Mirea,

Antonia este una dintre cele mai celebre artiste de la noi din țară, fiind urmărită și pe rețelele sociale de un număr foarte mare de oameni. Doar pe Instagram, aceasta are 2,7 milioane de urmăritori. Faima vine la pachet și cu diverse neplăceri, așa că ea nu primește doar mesaje de aprecire, ci și unele jignitoare. Antonia le-a transmis un mesaj celor care o urmăresc și i-a încurajat să se bucure de viața lor în privat.

Ce mesaj a transmis Antonia pe Instagram

Antonia le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram un mesaj referitor la viața privată. Aceasta i-a încurajat pe internauți să posteze doar ce își doresc ei. De asemenea, artista a încercat să tragă un semnal de alarmă referitor la tendința oamenilor de a le arăta celorlalți tot ceea ce fac, prin intermediul rețelelor sociale. Antonia a spus că și ea este o victimă a acestui fenomen și că își propune să găsească un echilibru.

Postează doar ce vrei tu să se vadă. Bucurați-vă de viața voastră și în privat pentru că este o bucurie mult mai pură. Ne-am obișnuit foarte mult să ne expunem, să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem, ceea ce nu este rău. Dar sunt și mulți oameni care îți vor răul și îți trimit energii negative. Măcar gășiți un echilibru. Adevărul este că suntem blocați pe treaba asta, să vadă lumea ce facem, și eu sunt o victimă, altfel nu eram aici cu voi, pe story. Asta este părerea mea, nu înseamnă că am dreptate. Eu vreau să găsesc un echilibru. Morala poveștii este: Keep your stuff private!„, a transmis Antonia, pe Instagram, potrivit click.ro.

antonia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton