Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce mesaje a citit Zanni în telefonul Anei Porgras de la „Survivor România”. „«Iubi, te rog, răspunde». Îi scria romane”

Ce mesaje a citit Zanni în telefonul Anei Porgras de la „Survivor România”. „«Iubi, te rog, răspunde». Îi scria romane”

de Redactia Tvmania

Între Zanni și Ana Porgras a existat mai mult decât o prietenie și, deși toată lumea se aștepta ca aceștia să formeze un cuplu, lucrurile au luat o altă turnură.Cei doi foști concurenți de la „Survivor România” au rupt orice relație după ce solistul a văzut o serie de mesaje în telefonul gimnastei.

În cadrul unui interviu, câștigătorul show-ului a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între ei, scrie libertatea.ro..

„A venit Sebi la mine: «Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana». I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era superabsentă în seara aia, nu era în apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească.

Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește, că i-a fost dor de mine și ea dispărea cu jumătățile de oră. O simțeam că nu e ok deloc”, a spus Zanni la emisiunea „În oglindă”, de la Kanal D.

„Ea a venit cu încă un telefon să mi-l dea mie. Ea, de fapt, mi-a adus alt telefon ca să nu îi cer eu ei telefonul pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea nu era problema mea. Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon.

Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…) În cameră mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram. Mă analiza și am intrat direct cu tupeu, că am vrut să mă asigur de ceea ce simțeam”, a mai precizat Zanni.

Ulterior, Zanni a explicat că a citit mesajele Anei Porgras pentru că voia să confirme bănuielile pe care le avea.

„Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog, răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că «stai cu ăla», o înjura ăla și ea îi zicea «Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!» Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat. M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă.

Și i-am zis: Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a mai precizat Zanni la emisiunea „În oglindă”.

Sursa foto: Instagram, capturi ecran

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton