Homepage  / Vedete româneşti

Ce meserie are Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021, de fapt. Adevărul despre concurent

Ce meserie are Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021, de fapt. Adevărul despre concurent
5

de Redactia Tvmania

„Vitezistul de la Survivor România”, așa cum este numit osmin Stanciu, este unul dintre cei mai rapizi și puternici concurenți din tabăra Faimoșilor. Sportivul de la Survivor România 2021 a dovedit că are o forță impresionantă și un psihic excelent, calități care i-au câștigat foarte mulți admiratori în rândul fanilor competiției. Care este meseria lui.

Cu ce se ocupă Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021

Cine este cu adevărat Cosmin Stanciu. Tânărul de 33 de ani face karate, potrivit playtech.ro, de când avea numai șapte ani. Este disciplinat și concentrat, iar prima lui mare dragoste a fost, dintotdeauna, sportul. Faimosul adoptă un stil de viață sănătos, lucru pe care încearcă să-l insufle și oamenilor care îl urmăresc pe rețelele sociale.

Luptătorul a câștigat mai multe medalii în competiții internaționale de karate. Este multiplu campion național și câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF. De asemenea, palmaresul său conține șapte titluri de campion european WUKF și încă șase titluri de campion mondial WUKF. Un învingător înnăscut, Cosmin a venit la Survivor România pentru că este obișnuit să câștige.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, declara Cosmin Stanciu, la începutul competiției din Republica Dominicană.

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor România

Este multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF. Concurentul de la Kanal D face karate de la vârsta de șapte ani. El îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex, la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a declarat Cosmin Stanciu înainte de Survivor România 2021.

„Mama era un fan înrăit al emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este Survivor. Din păcate, ea nu a mai reușit să vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare”, a declarat Cosmin Stanciu pentru WOWbiz.ro. 

cosmin-stanciu-survivor3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton