Homepage  / Articole

Ce ne mai pregăteşte „Tânăr şi neliniştit”

Ce ne mai pregăteşte „Tânăr şi neliniştit”

de Redactia Tvmania

Pe fanii longevivului serial difuzat de Pro TV îi mai aşteaptă încă multe surprize. Ce se va întâmpla mai departe cu cei mai îndrăgiţi eroi din Genoa City, încercăm să vă povestim mai jos (pe scurt, că e complicat rău!!).

În iunie, anul acesta, Melody Thomas Scott, interpreta lui Nikki din „Tânăr şi neliniştit”, anunţa că negocierile pe care le poartă cu producătorii serialului sunt în impas şi că şansele de a părăsi serialul care a consacrat-o sunt mari. Ştirea cutremura toţi fanii serialului şi panica invada comentariile site-urilor de specialitate.

Dar producătorul executiv Maria Arena Bell spunea despre actriţă că este „inima şi sufletul serialului şi nu se poate fără ea, aşa că trebuie să se întorcă în serial”. Ceea ce s-a şi întâmplat până la urmă: cele două părţi au semnat un nou contract, iar actriţa revine pe platourle de filmare din luna noiembrie.

Nikki intră în politică

Dar ce se întâmplă în povestea de pe micul ecran? Nikki va candida împotriva fostului ei soţ, Jack Abbott, pentru un loc în Senatul Statului Wisconsin. Ea ajunge să se sărute însă cu managerul ei de campanie, David Chow (Vincent Irizarry), şi… pierde alegerile. Victor află că a fost tradus şi cei doi ajung la divorţ.

Nikki pierde acţiunile la firma familiei, dar primeşte 100 milioane dolari la divorţ. Ea şi David se căsătoresc în cele din urmă în Mexic. Abia după ce fac acest pas, David îi mărturiseşte soţiei sale că este dependent de jocurile de noroc. N-apucă însă să-i facă prea multe griji lui Nikki, căci moare într-un accident de maşină (cam la ţanc, am zice noi). Rămasă văduvă, blonda nu poate sta departe de Victor şi cei doi ajung din nou împreună.

Ce mai fac ceilalţi protagonişti?

Jack şi Sharon se căsătoresc, însă Phyllis află că Sharon si Brad au avut o aventură şi ameninţă să spună adevărul. Jack află adevărul în cele din urmă, este devastat şi pleacă din oraş pentru o perioadă. Când se întoarce în oraş, o găseşte pe Sharon în braţele lui Brad.

Victoria află că este însărcinată cu J.T. Ea se desparte de Brad, însă pierde copilul, intră în comă, iar când îşi revine se căsătoreşte cu J.T.

Katherine îi mărturiseşte lui Jill că l-a vândut pe Philip (fiul lui Jill) unei femei pe nume Violet şi că băiatul nu a murit. Philip apare în Genoa City, la un moment dat fiind angajat chiar la Jabot.

Citește și:

Nikki revine în “Tânăr şi neliniştit”!

Katherine din “Tânăr şi neliniştit” își scrie memoriile

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton