Homepage  / Vedete româneşti

Ce notă a luat Anda Călin la examenul de Bacalaureat. Iubita lui Liviu Vârciu a obținut un rezultat impresionant

Ce notă a luat Anda Călin la examenul de Bacalaureat. Iubita lui Liviu Vârciu a obținut un rezultat impresionant
7

de Roxana Mirea,

Mii de elevi din toată țara au susținut examenul de Bacalaureat, în această perioadă. În contextul aflării rezultatelor, Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, și-a adus aminte de perioada în care a susținut și ea examenul maturității. Anda Călin a publicat pe Instagram ce notă a luat la examenul de Bacalaureat.

Ce notă a luat Anda Călin la examenul de Bacalaureat

În contextul în care elevii care au terminat liceul au aflat ce note au luat la examenul de Bacalaureat, Anda Călin a denit nostalgică și și-a adus și ea aminte de emoțiile acelui moment. Ei bine, iubita lui Liviu Vârciu a căutat nota pe care a luat-o la examenul de Bacalaureat și a publicat o imagine cu rezultatele pe Instagram.

Anda Călin a susținut examenul maturității în urmă cu 13 ani. Nota pe care a obținută nu este deloc mică, ba din contră. Iubita lui Liviu Vârciu a obținut media 9.55 la examenul maturității.

 „Acum 13 ani. Amintiri. 9.55. Pe vremea mea când nu aveam laptop sau internet nelimitat și învățam din cărți”, a spus Anda Călin, alături de imaginea pe care a publicat-o la Insta Story.

Anda Călin trăiește o frumoasă poveste d edragoste cu Liviu Vârciu. Din iubirea celor doi, au venit pe lume Anastasia și Matei Liviu. Prezentatorul TV mai are o fiică, pe Carmina, în vârstă de 20 de ani, dintr-o relație din trecut cu Ami Teiceanu.

Ce-nota-a-luat-Anda-Calin-la-examenul-de-Bacalaureat-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton